Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Εμφύλιος στο Νοσοκομείο


Από χθες το βράδυ μάθαμε, ότι κάτι γίνεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σήμερα αργήσαμε να βάλουμε αναρτήσεις γιατί είμαστε στο Νοσοκομείο να μάθουμε τι "παίζει" .
Μας δημιουργεί έκπληξη η ενέργεια Διευθυντή του Νοσοκομείου να βγάλει ανακοίνωση την εβδομάδα
που πέρασε και να την μοιράζει «χέρι με χέρι» στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου στην οποία καταγγέλλει εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Η ενέργεια αυτή, μόνο ερωτηματικά και σε έλλειψη εφοδίων επιστημονικής επάρκειας μπορεί να την αποδώσει κάποιος.  Μαρτυρά, ότι ορισμένοι έχουν χάσει την «μπάλα» και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο ρόλος τους. Φθάνουν μέχρι και σε σημείο να ζηλεύουν τους συνδικαλιστές και να συμπεριφέρονται σαν τέτοιοι.

Ποιος ο σκοπός της ανακοίνωσης; Ο νομοθέτης έχει εφοδιάσει τις Υπηρεσίες με εργαλεία άσκησης χρηστής διοίκησης των οργανισμών, ακόμη και έναντι των εργαζομένων και το ερώτημα είναι γιατί δεν τα εφάρμοσε όταν έπρεπε;  Ο συγκεκριμένος Διευθυντής είναι- έχει σχέση με την ανακοίνωση της «Αφύπνισης»;


Και μια πρόταση προς την «Αφύπνιση» όσο μεγάλο να είναι το πολιτικό μένος προς πολιτικά αντίθετους εργαζόμενους, τους αντιμετωπίζεις μόνο πολιτικά. Τέτοια αντιμετώπιση-χαρακτηρισμούς σε εργαζόμενους εφαρμόζουν μόνο τα φασιστικά καθεστώτα. Διατηρήστε την πολιτική ενότητα ως μαζικό-συνδικαλιστικό κίνημα γιατί η μπόρα δεν πέρασε.

Έκπληξη μας προκαλεί και η επιστολή της απερχόμενης Διοικήτριας προς τον Πρωθυπουργό. Αυτό ερμηνεύετε μόνο με τη πολιτική ανατροφή-παιδεία που έχει κάποιος, άρα και πως κατανοεί το ρόλο της πολιτικής , πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.

Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να ασχολείται με τις τρύπες τους δρόμους και τον διορισμό του κάθε υπαλλήλου και την ανάδειξη του. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο ρόλος του Πρωθυπουργού είναι θεσμικός. Και ότι οι πολιτικές θέσεις έχουν ημερομηνία λήξης.

Ας είναι αυτά τα άτομα "έβγαλε" το opengov όπως επικαλούνται στην ανακοίνωση τους. Εμείς διαφωνούμε με την πατάτα που λέγετε opengov, γιατί είναι φερετζές και εξυπηρέτησε υπόγειες σκοπιμότητες. Δυστυχώς η υπόθεση αυτή είναι ένα κατάλοιπο από τις στάχτες του opengov.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου