Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Γιαννακά! Το παρασκήνιο της κόντρας της με τον Βενιζέλο μόνο στο EVIAPOST

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίαζε το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Σοφία Γιαννακά, προτίμησε να πάει στην ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Νίκαια.
"Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε το παρών", είπε προσερχόμενη στην εκδήλωση. 
Μόνο στο EVIAPOST, Διαβάστε το παρασκήνιο της κόντρας της με τον Βενιζέλο.
Η Σοφία Γιαννακά, είχε τους λόγους της που πήγε στην Νίκαια...
Ενώ ήταν από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τα είχε δώσει όλα για την εκλογή του Βενιζέλου στο τέλος ο Μπένι την άφησε μόνη.
(Σας λέει τίποτα με μια άλλη ψυχή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που τα είχε δώσει όλα άλλα ο Βαγγέλης την έβαλε  στο ψυγείο. Ναι, Ναι καλά σκεφτήκατε την δικιά μας την Τόνια. Την έβαλε και αυτή ο Βαγγέλης να κάνει την "βρώμικη"  δουλειά και την πώλησε  και αυτή.)
Η Σοφία, για να επανέλθουμε στο θέμα μας,  θεωρεί πρώτο θανάσιμο λάθος του Βενιζέλου, το ότι της "έβαλε" στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας,  από το πουθενά τον κ. Βερελή. Η Σοφία Γιαννακά θεωρεί, ότι αυτό είναι η βασική αιτία της μη εκλογής της ως βουλευτή. Δεν θέλουμε να σας γράψουμε τι ειπώθηκε μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία,  όταν η κ. Γιαννακά έμαθε ότι θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με την νεκραναστημένο (δικός της χαρακτηρισμός) Βερελή. 
Το μετά τις εκλογές, το παρασκήνιο συνεχίζετε. Η Σοφία Γιαννακά θεωρεί ότι ο Ε. Βενιζέλος δεν την αξιοποίησε, σε αναλογία τα όσα είχε προσφέρει, τοποθέτηση σε πολιτικά συμβούλιο κ.α όργανα στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα η ίδια εκτιμά ότι ο Μπένι ορισμένες φράσεις από την τηλεφωνική εκείνη επικοινωνία που είχαν τις θυμόταν....
 
Πηγές της Ιπποκράτους λένε ότι μετά τις εκλογές λοιπόν και παρά τα όσα ειπώθηκαν, η κ. Γιαννακά ζήτησε την προεδρία του ΙΣΤΑΜΕ, αλλά ο Ε. Βενιζέλος δεν την θεώρησε "κατάλληλη" για την θέση αυτή. Η Σοφία Γιαννακά το έμαθε αυτό (το λόγο της μη τοποθέτησης της)  και κατάλαβε ότι ο Μπένι δεν "παίζετε" και πρέπει να δει τι θα κάνει...
 
Έτσι αποφάσισε να πάει στην Νίκαια και χθές μετά από το τέλος της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Νίκαια,  κύκλοι της διέρρεαν ότι η Σοφία θεωρεί ότι ο Βαγγέλης δεν έχει ούτε στρατηγική, ούτε στόχους και ότι δεν την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου