Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ...νούμερα

Στην αυτοδιοίκηση βλέπεις συνήθως γυναίκες σοβαρές που, αν μη τι άλλο, ξέρουν τουλάχιστον πώς να σταθούν και τι να φορέσουν όταν πάνε σε μια σημαντική συνεδρίαση.
Δυστυχώς όμως κάποιες, καινούργιες, άπειρες και μάλλον ...ματαιόδοξες γίνονται αντικείμενο αρνητικών σχολίων όταν εμφανίζονται σαν να πάνε για διασκέδαση σε μπαράκι με στενά, κολλητά, εξώπλατα κι ότι άλλο εξω.... βρούνε μπροστά τους....

Εκτός κι αν κάνουν επίδειξη, οπότε το ζητούμενό τους δεν είναι να προβάλλουν τις απόψεις τους για τα προβλήματα αλλά τα ......κάλλη τους (όποιες έχουν βέβαια)....
Η, εκτός αν κάποιοι δήμαρχοι, γνωστοί για τις συνεχείς αποτυχίες τους, έχουν δώσει τέτοιες εντολές για να χαίρεται το μάτι των δημοτών....και να ξεχνάει την πίκρα από την αδράνεια και τη κακομοιριά των δήμων.....γενικώς και ειδικώς.

Κορίτσια, το ξέρουμε ότι κάποιες γυναίκες που δεν έχουν άλλα τυπικά προσόντα (μόρφωση, προϋπηρεσία, βιογραφικό κλπ) μόλις πιάσουν μια σταλίτσα εξουσία τρελαίνονται και προσπαθούν να επιβληθούν με τα κλασσικά θηλυκά όπλα αλλά...... τέλος πάντων σοβαρευτείτε γιατί γίνεστε ....... νούμερα !!!!!!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου