Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσληψη 20 ατόμων από το Δίκτυο Συνεργαζομένων Επιχειρήσεων

Το Δίκτυο Συνεργαζομένων Επιχειρήσεων Χαλκίδας Νομού Ευβοίας με συμπράττοντα Φορέα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνουν την πρόσληψη 20 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 5 μηνών, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα ΕΥΒΟΙΑΣ, Δήμος Χαλκιδέων».
Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ε.Π.«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013.

Σκοπός του εγκεκριμένου έργου, με διακριτικό τίτλο: «ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ» πέραν της προώθησης της Απασχόλησης είναι η ανάδειξη και διεύρυνση των προοπτικών τουριστικής και κοινωνικής ανάπτυξης του Νομού Ευβοίας με τη συσπείρωση των κοινωνικών και οικονομικών δυνάμεων της περιοχής. Ενδεικτικές δράσεις που θα υλοποιηθούν:


1. Ενημέρωση - Ευαισθητοποίηση των Σχολικών Μονάδων (Γυμνασίων – Λυκείων) του Δήμου Χαλκιδέων (μαθητών/ γονέων/ εκπαιδευτικών) στο αντικείμενο του έργου

2. Έκδοση και Διάχυση Ενημερωτικού – Πληροφοριακού υλικού
3. Δημιουργία και ενημέρωση PORTAL, το οποίο θα αναδεικνύει συνολικά αλλά και επιμέρους θεματικά τις εναλλακτικές τουριστικές επιλογές και δυνατότητες του Νομού

4. Υλοποίηση καταληκτικής Ημερίδας σχετικά με το αντικείμενο της Πρωτοβουλίας για τους Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Κοινωνικούς και Παραγωγικούς Φορείς της περιοχής, αλλά και όλους τους Δημότες
5. Υλοποίηση δράσεων Δημοσιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια των Δράσεων (καταχωρήσεις, δημοσιεύσεις, Δελτία Τύπου κ.α. σχετικά).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις ανακοινώσεις, τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)» στην ιστοσελίδα του Δικτύου:
www.diktyo.eu. Ακολούθως, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «Έντυπο ΚΟΧ.1» και να την υποβάλουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, Τ.Θ. 19048, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ (ΓΙΑ ΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ) αναγράφοντας στον φάκελο τον αριθμό της Ανακοίνωσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 6η Σεπτεμβρίου μέχρι 16/9/2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου