Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δύο ακτίνες του παλιού ήλιου που αφαιρέθηκαν, τι συμβόλιζαν ;;

Τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην επέτειο για τα 38 χρόνια από την ίδρυση του υπό επανασύσταση κινήματος.
Το καινούργιο σήμα του κινήματος φέρει επτά ακτίνες, με καθεμιά εξ αυτών να συμβολίζει μια πολιτική αξία που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ.

Όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η έβδομη ακτίνα είναι η «οικολογική ευαισθησία», η αειφορία, η βαθύτερη αλληλεγγύη των γενεών και χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως “κίνημα περιβαλλοντικής ευθύνης, δηλαδή ευθύνης απέναντι στις επόμενες γενιές”.
Οι υπόλοιπες έξι ακτίνες συμβολίζουν εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα, δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία, κράτος δικαίου, κοινωνική δικαιοσύνη, συνοχή και αλληλεγγύη, Ελλάδα της δημιουργίας, της εργασίας και της παραγωγής – Η Ελλάδα ανάπτυξης και την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία και πορεία της χώρας.
Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε, ο κ. Βενιζέλος παρέλειψε να αναφερθεί στις δύο ακτίνες του παλιού ήλιου που αφαιρέθηκαν, συμβόλιζαν αυτές οι ακτίνες και αφαιρέθηκαν;; ή δεν υπάρχει άλλη πολιτική αξία που να πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου