Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

REALITY ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Έλληνας για μια βδομάδα

Νομίζετε ότι οι ξένοι εμπνέονται μόνο από την Ακρόπολη, το greek kamaki, τον μουσακά και το σουβλάκι; ...
Λάθος κάνετε! Πρεμιέρα έκανε σε βρετανικό κανάλι ένα ριάλιτι για τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα, που έκαναν την οικονομία να πιάσει πάτο!
Το «Go Greek For A Week» στο «Channel 4». Μία κομμώτρια, ένας οδηγός λεωφορείου και ένας
χειρουργός θα ζήσουν για 7 ημέρες τον ελληνικό «μύθο».
«Μια κομμώτρια απολαμβάνει την γενναιοδωρία του ελληνικού συστήματος συνταξιοδότησης, που επιτρέπει σε περίπου 6.000 επαγγελματίες να συνταξιοδοτούνται στα 53 και να παίρνουν το 90% του μισθού τους... Ένας οδηγός λεωφορείου βλέπει πως είναι να παίρνεις τα διπλά από τον μέσο όρο μισθοδοσίας και να λαμβάνεις μπόνους επειδή πήγες νωρίς στη δουλειά και τσέκαρες εισιτήρια... Ένας χειρούργος θα διαπιστώσει πώς το να πληρώνεις φόρους αλά ελληνικά μπορεί να διπλασιάσει το εισόδημά σου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του ριάλιτι.

Καλά καταλάβατε... η κομμώτρια θα βγει στη σύνταξη νωρίτερα από όλους, ο γιατρός θα  οροδιαφεύγει και κανείς δεν θα τον αγγίζει και οοδηγός του λεωφορείου θα παίρνει τα περισσότερα από όλους και θα τα περνάει φίνα! «Live your myth in Greece» δεν έλεγε το γνωστό σλόγκαν για τον τουρισμό μας; Αυτό θα κάνουν οι άνθρωποι!

Κρίμα, πάντως, που οι συμμετέχοντες δεν θα τρώνε τις ελληνικές λιχουδιές και δεν θα τα «σπάνε» στα μπουζούκια... Βλέπετε, σκοπός του σόου είναι «να ζήσουν από πρώτο χέρι τις αιτίες της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας».
Θα τα δούμε στο ριάλιτι, όπου οι παίκτες θα περιγράφουν την εμπειρία τους απότο ελληνικό way of living με συνεντεύξεις, που -όπως λένε οι παραγωγοί- «θα αποδεικνύουν τα σχέδια φοροδιαφυγής, διαφθοράς και κακοδιαχείρισης που συνέβαλαν στο να βουλιάξει η ελληνική οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου