Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Γιώργος με Παπαδήμο τώρα στο "Μ.Βρετανία" και στο βάθος...Στ.Δήμας!

Στην Πλατεία Συντάγματος, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" συζητούν τώρα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον οικονομικό του σύμβουλο Λουκά Παπαδήμο(που ήλθε στις 5 το απόγευμα απο τις ΗΠΑ, μεσω Γερμανίας) για τις πιθανότητες, ο σύμβουλος του να γίνει...εκείνος πρωθυπουργός! Εκτος απο τις ...γνωστές (απο διαρροές, όπως τι γράψαμε ήδη) απαιτήσεις του, ο κ.Παπαδήμος (όπως λέει και στο twitter του ο Μιχάλης)
θέλει να στήσει το δικό του "οικονομικό επιτελείο" (βγάζοντας επι της ουσίας "εκτός παιχνιδού" τον Β.Βενιζελο). Πιο συγκεκριμένα θέλει να αναβιώσει το πάλαι ποτέ επι Σημίτη επιτελείο, με τον σημερινό πρόεδρο των ΕΛΠΕ Τάσο Γιαννίτση και τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Βασίλη Ράπανο Δηλαδή Παπαδήμος-Ράπανος-Γιαννίτσης ίσως και με τον...Σημίτη σύμβουλο, να πάρουν στα χέρια τους την διακυβέρνηση της χώρας και ολες τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις!!
Στη Ν.Δ. ήδη μιλούν "εξαιρετικά άσχημα" για όλα αυτα...Και προτείνουν μόνο ενα πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού, που θα αποτελεί και την εγγύηση της συμφωνίας για την μεταβατική κυβέρνηση και την εφαρμογή της: Τον Σταύρο Δήμα. Αλλωστε δεν θα προτείνουν άλλα πρόσωπα στην κυβέρνηση...http://www.i-reportergr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου