Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κεντροαριστερά τρέμε ο Καστανίδης σ' έρχεται!! Τον έχασε ο αΓΑΠούλης!!

Ο απερχόμενος Υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας να έχει απόλυτη επιτυχία στο έργο της για το καλό της χώρας μας. Σε ό,τι με αφορά αισθάνομαι ικανοποιημένος και απελευθερωμένος. Ικανοποιημένος, γιατί ως Υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκα, μαζί με άλλους, μερικές από τις πιο σημαντικές μεταρρυθμίσεις στους θεσμούς της χώρας μας.
Υπενθυμίζω, για να εξηγήσω γιατί είμαι απελευθερωμένος, ότι είχα προτείνει πρώτος από το καλοκαίρι του 2010 τη νομιμοποίηση της πολιτικής...

...του ΠΑΣΟΚ μετά τη συμφωνία για την εφαρμογή του μνημονίου. Διατύπωσα πολλές φορές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο Υπουργικό Συμβούλιο ευθέως τη γνώμη μου ότι θα έπρεπε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην κατανομή των βαρών της κρίσης, χωρίς ισοπέδωση των εισοδημάτων και με προσοχή στους ασθενέστερους. Η γνώμη αυτή με κατέτασσε, σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην κατηγορία των «κοινωνιστών» Υπουργών.

Τώρα απελευθερωμένος από τις δεσμεύσεις της κυβερνητικής μου ιδιότητας, θα προσπαθήσω να συμβάλω στη διαμόρφωση της αναγκαίας πολιτικής για τη χώρα, να συμβάλω επίσης στην αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και ιδιαίτερα στην ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς».

A' Σχόλιο του eviapost Τι κρίμα που αΓΑΠούλης δεν σε άκουσε στα όσα αναφέρεις παραπάνω και σε άκουσε στα περι δημοψηφίσματος.  Σε κάθε περίπτωση αυτός έχασε!!!
Β΄ Σχόλιο του eviapost: Κεντροαριστερά τρέμε ο Καστανίδης έρχεται!!

3 σχόλια: