Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Διαμαντοπούλου Πιέζει και θέλει Παπαδήμο!!!

Δήλωση – παρέμβαση στις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση νέου πρωθυπουργού πραγματοποίησε η Άννα Διαμαντοπούλου, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ όπου ο καθένας θέλει το δικό του. Με την δήλωση της η κ. Διαμαντοπούλου φωτογραφίζει τον Ε. Βενιζέλο και δείχνει Παπαδήμo. Eνω παράλληλα έρχεται να ενησχύσει τις δηλώσεις του Ραγκούση.
 
“Η χώρα χρειάζεται Πρωθυπουργό υψηλού κύρους και αποδοχής, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με βαθιά γνώση των οικονομικών και με εγνωσμένη επάρκεια στο κατεξοχήν θέμα που είναι η άμεση ολοκλήρωση των δεσμεύσεων της 27ης Οκτωβρίου 2011, ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Αυτός μαζί με ικανούς και αποφασισμένους ανθρώπους από το σύνολο του πολιτικού φάσματος μπορούν να βάλουν φραγμό στην πορεία καταστροφής. ” αναφέρει σε δήλωση της η κ. Διαμαντοπούλου, κάτι που κατά πολλούς ερμηνεύεται ως επαναφορά της πρότασης του Λ. Παπαδήμου. 
 
“Η αγωνία των πολιτών δεν πρέπει να μετατραπεί σε απελπισία. Οι εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις επιβάλλουν άμεση λύση, με σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα' υπογραμμίζει η υπουργός Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου