Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Όλα δουλεύουν ρολόι!!!

Από όσα έγινα χθες το σημαντικότερο γεγονός, είναι η παρέμβαση «φωτογραφία», δύο μνημονιακών υπουργών της Άννας Διαμαντοπούλου και του Γ. Ραγκούση,  υπέρ ενός συγκεκριμένου υποψήφιου την ώρα που ο απερχόμενος Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσπαθούσε να κάνει τις επιλογές του και να επιλέξει με βάση τα υποκειμενικά και αντικειμενικά δεδομένα που έχει εκ της θέσης του στην διάθεση του. Με γνώμονα η επιλογή του για τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό, να υπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας.
Είναι απόφαση η οποία θα κρίνει το μέλλον της χώρας. Το πόσο κρίσιμη είναι φαίνεται από την «μανία» του MEGA και της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου του. Μια συμπεριφορά εκ μέρους της, που κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, πρέπει να προβληματίσει!!!. Αν αυτό δεν είναι υπηρέτησει συμφερόντων τότε τι είναι και όλα τα άλλα περί δημοσιογραφίας είναι φερετζές 

Πρόκειται για συμφέροντα τα οποία θα δώσουν τον αγώνα τους μέχρι τελικής πτώσης με αίμα!!!
Δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε. Από την μάχη αυτή απουσιάζει το ΠΑΣΟΚ, γιατί; Γιατί  αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ, είναι ένα κέντρο συμφερόντων καιρό τώρα μόνο χώρος πολιτικής και διαλόγου δεν είναι. Αφού αλώθηκε με ευθύνη και του ΓΑΠ από κηπουρούς και υπηρέτριες τώρα όλοι αυτή υπηρετούν τα συμφέροντα που τάχθηκαν. Γιατί ποιος δεν μπορεί να φαντασθεί ένα πραγματικό ηγέτη,  την ώρα που κάνει διαπραγματεύσεις για ένα τόσο κρίσιμο για τα συμφέροντα και το μέλλον της χώρας, αν διανοείτο κάποιος να του έστελνε τέτοια τελεσίγραφα δεν θα του έκοβε τα @χιδι@!!
Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε. Όταν γράφαμε πρώτοι, με ρίσκο να ρίξουμε στα βράχια τους αναγνώστες μας, από την Τρίτη το μεσημέρι (1.10) την ανάρτηση «Ελλάδα ιδού ο Πρωθυπουργός σου» !! Μια ανάρτηση που σε κόντρα όσων γινόταν χθες δεν γράψαμε σχόλιο αλλά μόνο τι μετεδίδετο .

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε. Ότι  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  πολύ απλά, όταν οι πολιτικοί δεν θέλουν να «λερωθούν», μένοντας εκτός κυβέρνησης, και την ποιο κρίσιμη ώρα και  «ψάχνουν» για καθηγητές και τεχνοκράτες  για να λύσουν πραγματικά προβλήματα της χώρας,   για ποιο λόγο να τους εμπιστευθούν οι πολίτες στη συνέχεια;

Δυστυχώς θα επιβεβαιωθούμε. Ότι δεν έχουμε πολιτικούς αρχικούς καθότι όταν έχεις εντάσεις για κάτι και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της χώρας δεν αμβλύνεις της γωνίες και στο τέλος παραδίνεσαι.
Δυστυχώς θα επιβεβαιωθούμε. Γιατί σήμερα θα έχουμε πρωθυπουργό άλλωστε πήραμε την απόφαση στην πρώτη σημερινή ανάρτηση να βάλλουμε την ποιο κατάλληλη γελοιογραφία της μέρας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου