Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Νέο οργανωτικό περιβάλλον για την Νέα Δημοκρατία

Σε συνάντηση που έγινε στη Λαμία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου με τα προεδρεία των ΝΟ.Δ.Ε. της Στερεάς & Εύβοιας ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Γιώργος Λουλουδάκης παρουσίασε το νέο οργανόγραμμα της Γραμματείας Οργανωτικού καθώς και τους συνεργάτες του που θα το υλοποιήσουν.
Με το νέο σχήμα η ΝΔ επιτυγχάνει ευρύτερη διείσδυση στις τοπικές κοινωνίες και αποκτά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη διάδοση των πολιτικών της θέσεων.

Ο νέος περιφερειάρχης της ΝΔ στη Στερεά & Εύβοια κ. Παναγιώτης Σινάπης με την πληθωρική του παρουσία έδωσε σημαντική ώθηση στα στελέχη της ΝΔ οι οποίοι και τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.
Στο νέο σχήμα ο Περιφερειάρχης θα υποστηρίζεται από τέσσερεις (4) θεματικούς τομεάρχες, για τα οργανωτικά την Κων/να Αδαμοπούλου, για θέματα τύπου τον Βαγγέλη Κολώνια, για κοινωνικά θέματα τον Γιάννη Παπαδόπουλο και θέματα Περιφερειακής πολιτικής τον Θύμιο Καγιάρα.
Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας κ. Βασίλης Δεμερτζής στην τοποθέτηση του τόνισε ότι το νέο σχήμα είναι επίκαιρο και λειτουργικό. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο που κάνει και τη διαφορά είναι τα νέα πρόσωπα που το στελεχώνουν των οποίων η δυναμική και η εμπειρία αναδείχθηκε από τη πρώτη αυτή συνάντηση. Η παρουσία της ΝΔ στην Εύβοια με το νέο αυτό σχήμα θα αναδείξει τις πολιτικές διεξόδου από την κρίση που προτείνει η ΝΔ και που με αγωνία αναζητούν οι πολίτες.
Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου