Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Φασιστικές αναφορές και προτροπές στο άρθρο της ¨ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ¨ των τριών πολιτικών..


Στο κοινό  άρθρο παρέμβαση των  τριών υπουργών της κυβέρνησης διαβάζουμε…
Μια κοινωνία που αγωνιά και αναζητεί δημιουργικές διεξό- δους από την κρίση, προφανώς και δεν μπορεί να τα φορτώνει όλα στην αστυνομία και τους εισαγγελείς. Καμιά εισαγγελική ή αστυνομική ενέργεια δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κοινωνική αυτενέργεια…!!!!
Φαίνεται  ότι τα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα 35 και πλέον χρόνια του,
δεν γαλουχήθηκαν με τις αρχές της αξιοπρέπειας και  τις αξίες να υπηρετούν την κοινωνία ως ομάδας,  ως σύνολο, ως συν-τροφοί. 

Φαίνεται ότι δεν αντιλήφτηκαν την διαφορά μεταξύ της ατομοκεντρικής και ανθρωποκεντρικής αγωγής που κλίθηκαν από ένα σοσιαλιστικό κόμμα να υπηρετήσουν. Δυστυχώς υπηρέτησαν και υπηρετούν την κοινωνία με εφόδια την προσωπική τους  ατομοκεντρικής υπόσταση, βγαλμένη μέσα από την αστική τους παιδεία.
Στις  δύσκολες στιγμές που ζει η κοινωνία προτίμησαν να καλέσουν την κοινωνία σε αυτενέργεια,  σε  αποξένωση σε καχυποψία.
Αγνοούν πως η αποξένωση μας οδηγεί σε ατομικές επιδιώξεις μας απομακρύνει από τους άλλους, η δε καχυποψία μας οπλίζει με ληστρική  διάθεση,  μας κάνει να βλέπουμε τους άλλους  εχθρούς, ανταγωνιστές, αντίπαλους.
Με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε διάβρωση, η ατομιστική αντίληψη μας να μην ενδιαφέρεται για την ενότητα της κοινωνίας, να αδιαφορεί για τη συντριβή της.  
Σήμερα προκειμένου να πραγματοποιήσουν και να υλοποιήσουν  τους στόχους τους καλούν το λαό σε αυτενέργεια, έναντι των απεργών,  έναντι της κάθε ομάδας που πιθανόν μας «βλάφτει». 
Αν αυτό δεν είναι φασιστικό εφαλτήριο, τότε τι είναι ; Αλλά στους νάνους οι ψηλοί δεν  είναι «γίγαντες». Είναι νάνοι ψηλότεροι!!
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα τραγουδάμε καλημέρα ήλιε!!!

Σημ:  Eviapost Το άρθρο είναι αναγνώστη μας ο οποίος δεν θέλει να γράψουμε το όνομά του.
Εμείς απλά συμπληρόνουμε από τα σχόλια που υπάρχουν και από το δικό σας ενδιαφέρον  τα όργανα μόλις άρχισαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου