Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Βαγγέλης Αποστόλου: Νέα πρόκληση του ΥΠΕΚΑ: θέλουν να προσθέσουν καινούργια διόδια στην είσοδο της πόλης



Είναι γνωστό ότι το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Εύβοιας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την οικονομική κρίση και δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αδυνατούν να εκπληρώσουν όχι μόνο τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το δημόσιο (χαράτσια, φόροι κ.λπ.),  αλλά και τις στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσης τους.

Απ’ ότι φαίνεται όμως οι τεχνοκράτες του ΥΠΕΚΑ δεν παίρνουν υπόψη τους ούτε την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά ούτε και την εκφρασμένη από καιρό θέληση των Ευβοιωτών για την κατάργηση των διοδίων Χαλκίδας. Με πρόσφατο έγγραφό τους προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και άλλους αρμόδιους φορείς, βάζουν ως θέμα να προστεθούν στο έργο του οδικού άξονα Σχηματάρι- Χαλκίδα, εγκαταστάσεις νέων «μετωπικών διοδίων Χαλκίδας- Σταθμός και κτίριο διοίκησης».
Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να επανεξετάσουν το θέμα και να λάβουν υπόψη τους τη δεινή οικονομική κατάσταση και να μην προχωρήσουν σε ενέργειες που θα επιδεινώσουν τα προβλήματα αλλά και θα οδηγήσουν την πόλη μας στη μείωση του εσωτερικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου