Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Διχασμένη η ΔΗΜΑΡ για τον «γάμο» με τον Λοβέρδο

Τριγμούς στη ΔΗΜΑΡ προκαλεί η συνεργασία του κόμματος του Φώτη Κουβέλη με τον Ανδρέα Λοβέρδο, και αποτυπώνεται στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, υπάρχουν αρκετά στελέχη της ΔΗΜΑΡ  που σήμερα στην ΚΕ της, μίλησαν ανοικτά κατά του επικείμενου «γάμου» με τον Ανδρέα Λοβέρδο, με δεδομένο πως έχει ταυτιστεί με πράξεις όπως, το ασφαλιστικό χαρακτηριστική η φράση του " Τι να κάνουμε δεν πεθαίνουν οι ηλικιωμένοι !!!",  οι διώξεις κατά ιεροδούλων, οι οποίες ήταν φορείς του AIDS αλλά και η επίμαχη φράση περί «αυθεντικού λαϊκού κινήματος», όταν αναφερόταν στη Χρυσή Αυγή.
Έτσι λοιπόν ενώ σήμερα υπάρχουν  αρνητικές  φωνές σε σχέση με τη σύγκλιση με τη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα. Και αν όχι με τον Λοβέρδο, τότε με ποιον; Δεν λείπουν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία βλέπουν με θετικό μάτι μια συνεργασία το ΠΑΣΟΚ.
Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως υπάρχουν μέλη της Κ.Ο. του κόμματος που διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το κόμμα της Ιπποκράτους, ενώ άλλοι τονίζουν πως είναι δυνατή μια συνεργασία στις Ευρωεκλογές σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο χωρίς όνομα, υπό τη σκέπη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. 
Στα υψηλά κλιμάκια της Αγίου Κωνσταντίνου η απόφαση για συμπόρευση με τον Ανδρέα Λοβέρδο μοιάζει ειλημμένη. 

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουβέλης έχει ξεκαθαρίσει πως θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, υπό την προϋπόθεση πως από το σχήμα θα απουσίαζε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Έτσι, η σύγκλιση των δύο κομμάτων σε μια κοινή βάση μοιάζει με τα παρόντα δεδομένα ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου