Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δυο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Παπαναστασίου



Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που έφυγε για την αιωνιότητα ο ηγέτης των «Πολιτών της Αυτοδιοίκησης», ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαναστασίου. Η απουσία του ηγέτη, του φίλου, του συνοδοιπόρου βιώνεται καθημερινά
  στον αγώνα της παράταξής μας  για την ενότητα των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου, για έναν  σύγχρονο δημοκρατικό δήμο, για έναν δήμο ανοικτό και συνεργάσιμο με τους πολίτες.
Το όραμα, οι παρακαταθήκες, οι αξίες και οι ιδέες του Δημήτρη Παπαναστασίου  αποτελούν την πυξίδα μας και μας καθοδηγούν. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η τοπική κοινωνία θυμάται και αναζητά τη πολιτική σκέψη και την αυτοδιοικητική εμπειρία και πρακτική του  αξέχαστου Δημάρχου.

Η παράταξή μας, οι «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης», θα συνεχίσει τον δρόμο που ξεκινήσαμε μαζί του, τον δρόμο της ενότητας των δημιουργικών και δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, τον δρόμο του αγώνα για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, για έναν Δήμο κοινωνικής αλληλεγγύης, για έναν Δήμο που σέβεται  τους πολίτες και δρα μαζί τους  για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου