Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ



Ο Δήμος Χαλκιδέων, ενημερώνει τους δημότες, οδηγούς οχημάτων και περιπατητές του κέντρου της πόλης, ως προς νέες επερχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Μετά


  • την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος της Τσιριγώτη, μεταξύ Νεοφύτου και Βύρωνος (πίσω από το κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Καλοχέρης») με φορά κίνησης από τη Νεοφύτου προς Περ. Σταύρου και Βύρωνος,
  • την αντιδρόμηση του τμήματος της Κουκούλη, μεταξύ Νεοφύτου και Βύρωνος, με φορά κίνησης από τη Βύρωνος προς τη Νεοφύτου και 
  • την αντιδρόμηση του τμήματος της Κριεζή, μεταξύ Νεοφύτου και Αβάντων, με φορά κίνησης από τη Νεοφύτου προς την Αβάντων, που ήδη τέθηκαν από χθες σε ισχύ, ο Δήμος προχωράει σταδιακά στην εφαρμογή κι άλλων δεσμών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Έτσι, από το προσεχές Σάββατο, 13 Οκτωβρίου και μετά την τοποθέτηση της ανάλογης σήμανσης, θα τεθούν σε εφαρμογή οι εξής νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 


  • Η οδός Μπαλαλαίων αντιδρομείται στο τμήμα της από Κριεζώτου & Αβάντων έως τη Βύρωνος (με είσοδο πλέον από Κριεζώτου & Αβάντων και φορά κίνησης προς Βύρωνος).   
  •  Η οδός Βύρωνος αντιδρομείται (με είσοδο πλέον, από τη Μπαλαλαίων και φορά κίνησης προς την Αβάντων).
  • Η οδός Καραμουρτζούνη μονοδρομείται, αφού πλέον δεν θα επιτρέπεται σε οποιοδήποτε όχημα (ούτε για τα ταξί, πλέον) η στροφή αριστερά από την Κριεζώτου, με διατηρούμενη τη φορά κίνησης από την πλατεία Αγ. Νικολάου προς την Κριεζώτου και με διαθέσιμη την αριστερή  πλευρά της για στάθμευση των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου