Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Χωρισμένο στα δυο το ΠΑΣΟΚ



Σ’ ένα φαύλο κύκλο φαίνεται να έχει περιέλθει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την περιβόητη λίστα ''Λαγκάρντ''.
Στελέχη και βουλευτές του κόμματος θεωρούν ότι κατά τη χθεσινή παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ''έδειξε''
ουσιαστικά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ παράλληλα εκτιμούν ότι τελικά είναι πολύ «μικρός» για δύσκολες «στιγμές» και όταν είναι δημόσια «μόνος».
Τα ίδια στελέχη στην δεύτερη πράξη του έργου εκτιμούν, ότι μόλις καταθέσει και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα ''δείξει'' και αυτός με τη σειρά του τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος τον διαδέχτηκε στο υπουργείο Οικονομικών και μάλιστα χωρίς δισταγμό.

Ταυτόχρονα, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, δείχνει έντονα σημάδια διάλυσης, καθώς έχει χωριστεί σε δύο πλευρές.
Η μία πρώτη πλευρά η οποία δεν μπορείς να την πεις σήμερα το ''λαϊκό ΠΑΣΟΚ'', υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ψηφιστεί το πακέτο των μέτρων, αν θέλουμε να υπάρχουμε και να βλεπόμαστε μεταξύ λένε, βέβαια όσοι γνωρίζουν δεν πιστεύουν ότι θα το πάνε μέχρι τέλος καθότι δεν έχει ηγετικοί καθοδήγηση .

Η δεύτερη πλευρά, η οποία είναι έχει και «ηγετική» αριθμητική υπεροχή αλλά είναι διαλυμένη (Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοϊδης) καθότι εδώ έχουμε
Υπετροφισμό ηγετίσκων και τους ονομάζουν  «νεοφιλελεύθερους σοσιαλιστές»,   θεωρεί ότι πάση θυσία πρέπει να ψηφιστούν τα μέτρα μόλις έρθουν στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου