Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που ζητούν να εκκενωθούν από τους κατοίκους τους

Σάλο προκάλεσε το αίτημα της Τρόικας να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν έως 150 κατοίκους με το επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. 

 Ο σύγχρονος ξεριζωμός που θέλει να επιβάλλει η Τρόικα θα αφήσει έρημες ολόκληρες νησιωτικές περιοχές, βέβαια χθες κυβέρνηση και τρόικα προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα νησιά ονοματίστηκα και μετρήθηκαν τα οικονομικά μεγέθη, γιατί τίποτα δεν κάνει η τρόικα αν δεν έχει νούμερα, υπάρχουν ονόματα νησιών και επειδή υπάρχει το προηγούμενο των δηλώσεων της Λ. Κατσέλη και της επιβεβαίωσης της μετά από τον Ε. Βενιζέλο, ότι Έλληνες επιχειρηματίες "ζήτησαν" το κόψιμο των μισθών. 

Τίθεται το ερώτημα ποιοι Έλληνες ΑΥΤΉ την φορά μίλησαν για ένα τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΌ θέμα για την "εκκένωση" των νησιών, γιατί κάποιοι έλληνες μίλησαν. Να μην κρυβόμαστε  και τα ρίχνουμε ΌΛΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΙΔΕΕΣ της τρόικα, γιατί που ήξερε η τρόικα το θέμα με τα νησιά;; Στις λίστες οι οποίες  συζητηθήκαν και μετρήθηκαν τα "χρήματα" που θα εξοικονομηθούν  περιλαμβάνουν  τα εξής νησιά:

Αιγαίο Πέλαγος

Γαύδος 150 κάτοικοι Γαϊδουρονήσι 3 Θύμαινα 152 Αντίψαρα 4 Κυρα Παναγιά Αλοννήσου 10 Περιστέρα 5 Πιπέρι 2
Κυκλάδες
Δήλος 14 Μακρόνησος 5 Κάτω Κουφονήσι 60 Ηρακλειά 151
Δωδεκάνησα
Ψέριμος 130 Φαρμακονήσι 74 Τέλενδος 54 Αρκιοί 54 Λέβιθα 8 Γυαλί 10 Σαρία 22 Κίναρος 2 Αργοσαρωνικός Δοκός Ύδρας 43
Επτάνησα
Καστός Λευκάδας 78 Αντικύθηρα 44 Αντίπαξοι 64

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου