Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Παναγιωτακόπουλου στις «Μωρές παρθένες» του ΠΑΣΟΚ

Το μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «εθνικούς σωτήρες» που μέσα από την αντιφατική επικοινωνιακή διαχείριση οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην παράκρουση
Σκληρή κριτική άσκησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτακόπουλος, για την κυβέρνηση αλλά και για το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ανίκανους υπουργούς και για «μετανοούσες παρθένες».
«Εντολοδόχος Πρωθυπουργός, ανίκανοι υπουργοί,
κοινοβούλιο σε νευρική κρίση και μια  κυβέρνηση παρωδία, οδηγούν την χώρα στην καταστροφή. Επί δύο και πλέον χρόνια η αναξιοπιστία, η ανεπάρκεια και η ανευθυνότητα των πολιτικών οδήγησε τη χώρα στην εθνική απαξίωση και τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση» δήλωσε.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος έκανε λόγο για «εθνικούς σωτήρες» που μέσα από την αντιφατική επικοινωνιακή διαχείριση οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην παράκρουση, την κατάθλιψη και την οικονομία της χώρας στον γκρεμό. «Σήμερα όμως επιθυμούν να καταντήσουν τη χώρα ένα απέραντο πολιτικό φρενοκομείο» υπογράμμισε.
«Παρακολουθούμε έκπληκτοι τα όσα διαδραματίζονται : Άλλος υπουργός δηλώνει ανερυθρίαστα και αφελέστατα ότι ενέκρινε το μνημόνιο αλλά δεν το είχε διαβάσει.
Κάποιοι άλλοι δεν είχαν τον χρόνο να το μελετήσουν επαρκώς. Ενώ κάποιοι που νόμιζαν ότι διοικούσαν την Ελλάδα ως επαρχιακό δήμο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, θεωρούν σήμερα ότι η μεταφορά της πολιτικής ευθύνης για το μνημόνιο σε άλλους, είναι αρκετή για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση. Πέρα από τον πολιτικό αυτοεξευτελισμό τους και την πολιτική προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο θέμα, αποδεικνύονται και επικίνδυνοι όταν σήμερα όχι μόνο επιμένουν να μας «σώζουν», αλλά  και  ανερυθρίαστα να διεκδικούν ηγετικές θέσεις, παραμένοντας στον ασφαλή υπουργικό τους θώκο» αναφέρει στην δήλωσή του.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος μιλά «για ευτελισμό της πολιτικής σε όλο του το μεγαλείο». Όπως αναφέρει, οι αντοχές του ελληνικού λαού εξαντλήθηκαν και προσθέτει ότι είναι η ώρα των σοβαρών και υπεύθυνων πράξεων. «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει ανάγκη από στελέχη που είναι διατεθειμένα να περάσουν από τη δοκιμασία του καθαρτηρίου γιατί ένα είναι βέβαιο ότι η νομενκλατούρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είναι διατεθειμένη να περάσει από την κόλαση για να εξαγνιστεί. Διαφορετικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει ανάγκη από μετανοούσες παρθένες αλλά από ικανούς υπεύθυνους και σοβαρούς πολιτικούς. Ο λαός πρέπει να δώσει τη λύση και να καθορίσει ο ίδιος το μέλλον του, που το στερεί καθημερινά αυτός ο ερασιτεχνικός «πολιτικός θίασος» της χώρας» καταλήγει η δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου