Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τρόμος από την "ανταρσία" των Βουλευτών!!!


Aπό χθές το βράδυ, τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα τα τηλεοπτικά δελτία των 20:00, έχυναν χολή και δηλητήριο σε βάρος των "απείθαρχων" βουλευτών που το γύρισαν στο "αντάρτικο" απέναντι σε "μεταρρυθμιστικές διατάξεις", μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν συντεχνίες και συντεχνιακά αιτήματα.
(Διαβάστε εδώ τι σημαίνει πολυνομοσχέδιο)

Δεν θέλουμε να εξαγνίσουμε τις πιθανές προθέσεις ορισμένων βουλευτών των κομμάτων από εκείνους που δεν ψήφισαν διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.
Ούτε φυσικά να εμφυσήσουμε αυταπάτες για τις δυνατότητες και τα όρια των όποιων αντιδράσεων βουλευτών.
Αυτά είναι κάτι παραπάνω από προφανή. 

Πέραν αυτού, όμως, η λυσσώδης αντίδραση των κυρίαρχων «καθεστωτικών μέσων» -π.χ η κεντρική παρουσιάστρια, έφτασε σε σημείο να χάνει τα λόγια της από την "λύσσα"  εκφώνισε την φράση «η ερώτηση είναι δέκα μονάδες μπροστά»!!! -  δεν σηματοδοτεί τίποτα άλλο από το φόβο και τον τρόμο τους απέναντι σε μια ενδεχόμενη "εξέγερση" μεγάλου μέρους βουλευτών που μέχρι χθες τους χλεύαζαν ότι δεν αντιδρούν και ψηφίζουν χωρίς να σκέπτονται.

Μια "εξέγερση"  που από πειθαρχημένο και πειθήνιο λόχο χειροκροτητών και άκριτων ψηφοπαρόχων, μπορεί να τη μετατρέψει, αλίμονο, σε ένα απαιτητικό βουλευόμενο σώμα, που επηρεάζεται από τους πολίτες και διεκδικεί να πεισθεί κάθε φορά για να δίνει τη ψήφο του!!!

Κάτι τέτοιο για τη "δικτατορία" των αγορών, της ΕΕ, των πιστωτών, του ευρώ και των τραπεζών που διανύουμε, μπορεί να ισοδυναμεί με μια άκρως επικίνδυνη αστάθεια, που θα επέφερε εξίσου επικίνδυνες δυσλειτουργίες, τριβές και παρενοχλήσεις, από τις οποίες μόνο οι δυνάμεις της Αριστεράς, θα μπορούσαν να επωφεληθούν. 

Εξ' ου και αυτή η λυσσασμένη επίθεση σε βάρος των βουλευτών που "σύρθηκαν πίσω από τις συντεχνίες".

Η ενόχληση είναι γιατί πρώτη φορά στην "εποχή του μνημονίου" αποσταθεροποιείται η κοινοβουλευτική του βάση. 

Η ενόχληση αφορά στο γιατί οι κοινοβουλευτικές ομάδες δεν ακολούθησαν, για άλλη μια φορά, τυφλά τη μεγάλη "συντεχνία"
"ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -  ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΤΗΣ ΕΕ - ΤΟΥ ΣΕΒ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Η ενόχληση κυρίως είναι διότι με κάτι τέτοια, οι βουλευτές, "ρίχνουν νερό στο μύλο" της Αριστεράς και των απαράδεκτων ανατρεπτικών επιδιώξεων της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου