Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα φραστική επίθεση κατά της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε σήμερα.


Το φραστικό επεισόδιο έλαβε χώρα,  όταν ο συνταξιούχος Ι. Σ. (το όνομα του είναι γνωστό στο Blog) από την Αμάρυνθο, είδε την  Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ.  Εκφράζοντας την αγανάκτηση του για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης κ. I.Σ, άρχισε να λέει:
  •  Οι βουλευτές και οι  Κυβέρνηση έχουν βάλει στόχο να ισοπεδώσουν  τους  συνταξιούχους και τους εργαζόμενους.
  •  Αν αγαπάγατε πραγματικά την χώρα και σας ενδιαφέρει ο τόπος, θα έπρεπε να πιάνετε  τους φοροφυγάδες και να μην χαρίζεστε στους χορηγούς σας.
  • Τι μέτρα θα πάρετε κατά του κόσμου ακόμη;
  •   Είναι απαράδεκτα αυτά που ψηφίζεται και θα τα πληρώσετε κ.α.
Στην διένεξη πήρε μέρος ο κόσμος που αντιλήφθηκε το γεγονός, επικροτώντας τον κ.  I. Σ και δεν άργησε να επιτίθεται, κατά της  βουλευτού με αποτέλεσμα  να αναγκαστεί η Κατερίνα Περλεπέ να αποχωρίσει.

Το χαρακτηριστικό όμως που έχει σημασία και πρέπει να καταγραφεί ήταν ότι μετά την αποχώρηση της κ. Περλεπέ ο κόσμος αντιμετώπιζε τον Ι. Σ. ως ήρωα λέγοντας αδελφέ λίγα της είπες, έπρεπε να της πεις και άλλα, μπράβο!!!. 
Ενώ ο κόσμος εκφραζόταν και πριν και μετά την αποχώρηση με εκφράσεις όπως «Έχουν και μούτρα και βγαίνουν στον  κόσμο». Οι εκφράσεις που δείχνουν όχι μόνο την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά και την απαξίωση που στρέφει πλέον  ο απλός πολίτης για το πολιτικό σύστημα της χώρας και το οποίο αν δεν πάρει γενναίες αποφάσεις ριζικής αλλαγής του, θα οδηγηθούμε σε  καταστάσεις που κανείς δεν τις έχει φαντασθεί!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου