Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ρέππας «Υπάρχουν τζιτζιφιόγκοι στο υπουργείο Οικονομικών»

Στα άκρα η σύγκρουση Ρέππα – Παπακωνσταντίνου, με τον υπουργό Μεταφορών να αφήνει αιχμές για το οικονομικό επιτελείο!
Μία μόλις ημέρα μετά τις «επισημάνσεις» του Γιώργου Παπανδρέου πως δεν θα δεχτεί πλέον να υπάρχουν διαφοροποιήσεις υπουργών και αλληλοσυγκρούσεις, ο Δημήτρης Ρέππας άστραψε και βρόντηξε εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μετά τις αιχμές που άφησε το οικονομικό επιτελείο ότι το υπουργείο Μεταφορών δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον έλεγχο της τρόικα: 

«Αυτά τα διαδίδουν οι τζιτζιφιόγκοι του υπουργείου Οικονομικών» είπε καθαρά ο Δημήτρης Ρέππας, προσερχόμενος μάλιστα σε σύσκεψη για την Οικονομία στη Βουλή υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου και τη συμμετοχή και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!
Αλλά ο υπουργός δεν στάθηκε εκεί καθώς ερωτηθείς ποιους εννοούσε ως... «τζιτζιφιόγκους», άφησε αιχμές εναντίον του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γ. Κυριάκο, τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για τις διαρροές. Να σημειωθεί ιδιαίτερα πως η κόντρα μεταξύ των δύο υπουργών υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και όπως φαίνεται, συντηρείται, με τον Γιώργο Παπανδρέου να πονοκεφαλιάζει έντονα για την εικόνα που παρουσιάζει το υπουργικό συμβούλιο, όταν μάλιστα η τρόικα είναι στην Αθήνα και ελέγχει την «πρόοδο» των εργασιών στα μνημονιακά υπουργεία.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας αναμένεται να μιλήσει στους υπουργούς με αυστηρό ύφος, όταν πλέον αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ανασχηματισμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου