Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Οι αναγνώστες μας, Γράφουν.


Η κ.   μας έστειλε την παρακάτω επιστολή σχετικά με τις ενέργειες του Δημάρχου Κύμης- Αλιβερίου για το θέμα του δρόμου Πλατάνας-Στόμιο και τις ενέργειες του δημάρχου.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες διαβάζω με ιδιαίτεροι προσοχή την αγωνιά του δημάρχου Κύμης Aλιβερίου κ Δ. Θωμά για τον δρόμο στο Στόμιο θα ήθελα να καταθέσω κάποια ερωτήματα διότι έχω προβληματισθεί με όλη αυτή την πρεμούρα για την μελέτη που ήδη υπάρχει και πρέπει οπωσδήποτε να υλοποιηθεί διαφορετικά δεν θα γυνή ο δρόμος:
  1. Γιατί ο δήμαρχος δεν κινητοποιήθηκε δυναμικά για να έχει την έδρα ο νέος δήμος στην Κύμη;
  2. Γιατί ο δήμαρχος δεν έδωσε την κατάλληλη προσοχή εδώ και 8 χρόνια σαν Δήμαρχος Κύμης για τον δρόμο του Στομίου;
  3. Γιατί δεν περιμένει την τρίτη που συνεδριάζουν όλες οι υπηρεσίες- τεχνικές -υπουργείο -αντιπεριφερεια-δήμαρχος- δημοτικοί σύμβουλοι-φορείς της περιοχής-κάτοικοι για να δοθεί ένας ομαδικός αγώνας με τεκμηριωμένες απόψεις ένας αγώνας κοινός γιατί αρκείτε σε μια πλειοψηφικοί απόφαση συμβουλών άσχετων με το αντικείμενο;
  4. Γιατί χωρίζει πάλι τους κάτοικους της περιοχής της Κύμης μήπως είναι η προσφιλής του μέθοδος για να συσπειρώνει κάποιους για να έχει μόνο αυτός λόγο ύπαρξης και όλοι οι αλί σε δεύτερη μοίρα;
  5. Γιατί δήμαρχε με ξεκόβεις από το σύνολο;
  6. Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα;
Τα ερωτήματα πολλά και ο νους όλων μας οδηγοί σε σκέψεις άλλες αγαπητοί μου φίλοι των blocs ίσως νομίζετε ότι θέλω να κάνω προπαγάνδα ενάντια στον Θωμά όχι εξάλλου είναι πολλή νωρίς που πήρε την λαϊκή εντολή και οι εκλογές είναι μακριά άρα δεν έχω τέτοια πρόθεση απλά προσπαθώ μέσα εσάς να ακουστή μια φωνή πόθοι δυστυχώς δεν είναι μόνο η δική μου αγωνιά και προβληματισμό εκφράζουμε και πιστεύουμε ότι θα τύχουμε τις φιλοξενίας σας.
Στις 14 και 15/5/2011 διοργανώνετε η ανάβαση Κύμης όπως κάθε χρόνο δυστυχώς λίπη η ευαισθησία από τον δήμαρχο απέναντι στους μαθητές που στις 14 του Μάη δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις και σε απόσταση 150 μέτρων θα γίνετε η ανάβαση καμία ευαισθησία στους αγώνες των παιδιών και των γωνιών που αγωνιούν για το μέλλων των παιδιών τους βέβαια εδώ είναι αλλού είδους μελέτη που δεν αφορά τον δήμαρχο και τους σύμβουλους του.
eleana pieri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου