Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι επιτελείς του Σαμαρά αποκηρύσσουν εκ νέου τη διακυβέρνηση Καραμανλή

Θέμα δημιουργoούν δύο νέες σημερινές συνεντεύξεις συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.
Η πρώτη στην πρωινή εκπομπή του Mega του συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη, η δεύτερη του κ. Μανώλη στο flash96 και οι δύο αποκήρυξα ουσιαστικά τη διακυβέρνηση Καραμανλή.
Το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Λαζαρίδη αποτελεί ένα ακόμα χτύπημα στην ήδη τραυματισμένη σχέση του τέως με τον νυν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς με εξαίρεση το Βουκουρέστι και το βέτο του στη Fyrom, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης αποκήρυξε την περίοδο Καραμανλή.
Ο σύμβουλός του Αντώνη Σαμαρά προσπάθησε, πάντως, να πείσει ότι μετά την παρουσίαση της πρότασης της ΝΔ για την οικονομία στο Ζάππειο στις 9 Μαϊου, θα υπάρξει ανάκαμψη της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.
Σε ότι αφορά στο πολιτικό του παρελθόν και την παλαιά του σχέση με την αριστερά, ο κ. Λαζαρίδης με τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή μάλλον επιβεβαίωσε τον Χαρίλαο Φλωράκη που έλεγε ότι «αριστερά της αριστεράς είναι η δεξιά»!

Ο κ. Μανώλης στο flash 96, τόνισε και επιβεβαίωσε ότι η δηλώση του εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ την περασμένη βδομάδα δεν ήταν τυχαία.
«Εγώ τα έλεγα ότι ήταν  εγκληματική η απογραφή Αλογοσκούφη, άλλωστε οι ΝΔκράτες, τον τιμώρησαν με το να μην βγει βουλευτής» ο κ. Μανώλης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση αν το κλείσιμο της βουλής έγινε σκόπιμα για να παραγραφούν αδικήματα συνεργατών του κ. Καραμανλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου