Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον Δημήτρη Παπαναστασίου η Κατερίνα Καράπα πότε λέει την Αλήθεια;


Την απόφασή της να είναι υποψήφια με το συνδυασμό "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου" του υποψήφιου κ. Παπαναστασίου Δημήτρη, αντίθετα στην επίσημη επιλογή του κόμματος, γνωστοποίησε η Δήμαρχος Ταμυνεών κα Καράπα Κατερίνα και ενώ είχε συμφωνήσει στην κοινή δήλωση στελεχών για αποδοχή της απόφασης των Οργάνων του ΠΑΣΟΚ.
Τα δεδομένα, όπως φαίνεται ανατράπηκαν και η κα Καράπα, κάνοντας λόγο για παρασκήνια που αναδεικνύουν υποψηφιότητες έξω και πέρα από κάθε κοινωνική παραδοχή διαβούλευσης, ανακοινώνει την κάθοδό της με τον ανεξάρτητο υποψήφιο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπαναστασίου.
Η κα Καράπα αναφέρει τα εξής:
"Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες, σκοτεινών παρασκηνίων, που ανέδειξαν υποψηφιότητες, έξω και πέρα από κάθε κοινωνική παραδοχή και διαβούλευση, ως προϊόντα παραγοντίστικων λειτουργιών και συντεχνιακών πιέσεων.
Παρατηρήσαμε, μια μεθοδευμένη προσπάθεια, αποκλεισμών των αυτοδιοικητικών στελεχών και επιβολής υποψηφίων με παντελή απουσία από τα κοινωνικά δρώμενα, από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των δημοτών, που προβάλλουν ως ατσαλάκωτοι σωτήρες και απομηχανής Θεοί.
Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους συνδημότες μας, την τοπική αυτοδιοίκηση, στην πολύχρονη προσπάθειά μας, με σεβασμό απέναντι στην τοπική κοινωνία και το μέλλον μας, δεν θα επιτρέψουμε στις κινήσεις διάσπασης και διχασμού που προσπαθούν να μας επιβάλλουν ιδιοτελή συμφέροντα και αδιαφανείς διαδικασίες και θα σταθούμε και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των πολιτών και του τόπου μας.
Μετά από μια μακρά περίοδο διαβούλευσης και προβληματισμού, σχετικά με την υποψηφιότητα του Δημάρχου στο νέο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου και ανταποκρινόμενη στις απόψεις και τα αισθήματα της τοπικής κοινωνίας που με στήριξαν επί οκτώ συνεχή χρόνια, αποφάσισα να υπερασπιστώ την προσπάθεια και το έργο που επιτέλεσα και να εκτεθώ ως υποψήφια με τον συνδυασμό 'Πολίτες της Αυτοδιοίκησης Δήμου Κύμης - Αλιβερίου' του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λ. Παπαναστασίου.
Έτσι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το έργο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί το 2003, και θα δοθεί νέα πνοή - προοπτική και ανάπτυξη στο νέο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.
Στην προσπάθειά μου αυτή με στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία τις παράταξής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ταμυνέων.
Σας καλώ όλους να με στηρίξετε σ' αυτή την προσπάθεια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο προς όφελος του νέου μας Δήμου και των Δημοτών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου