Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Στην τελική ευθεία για τις επιλογές των Αντιπεριφερειαρχών Περγαντάς- Χειμάρας..1-1

Σχεδόν 40 ημέρες μας χωρίζουν πλέον από τις Αυτόδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνουν σταδιακά τους… εκπροσώπους τους που θα ηγηθούν ως Αντιπεριφερειάρχες των πρώην Νομαρχιών που καταργούνται με το νόμο Καλλικράτης,Περγαντά-Χειμάρα σημειώστε 1-1 .

Περγαντάς
Ήδη ο Κλέαρχος Περγαντάς υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έχει «δώσει» το ονόμα του κ. Θ. Μπουραντά, Νομάρχη της Εύβοιας, ως Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας.Ενώ σχεδόν «κλεισμένα» είναι τα ονόματα της κας Γιώτα Γαζή (Μέλος του ΔΣ της ΕΝΑΕ) για τη θέση του Αντιπεριφειάρχη Φωκίδας και του κ. Βασίλη Καραμπά, Δήμαρχου Καρπενησίου ως Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας. Σε εκρεμότητα ..Φθιώτιδα- Βοιωτία.
Για την Φθιώτιδα παίζουν δύο ονόματα του κ. Θανάση Τσουρουπλή (υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Φθιώτιδας) και του σημερινού  δημάρχου Αγιου Κωνσταντινου κ. Β.Ψαθα, για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας.
Όσον αφορά τη Βοιωτία, οι υποψηφιότητες των κκ. Λ. Καράντζαλη, Γ. Τσιγαρίδα και Γ. Μουλκιώτη εξακολουθούν να είναι πάνω στο τραπέζι και με τον Κλέαρχο Περγαντά να θέλει τον Λουκά Καράντζαλη, συγκεντρώνουν ο καθένας τους διαφορετικά πλεονεκτήματα, ικανά να τους καθιερώσουν ως ικανούς για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας.
Χειμάρας
Στον αντίποδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας από την Ιτέα επέλεξε να παρουσιάσει τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας του Συνδυασμού του, τον κ. Κώστα Παπαθανασίου. Στις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ανοικτή παραμένει ακόμη η θέση του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με τον Πρόεδρο του ΕΠΒ και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη να «φιγουράρει» πρώτος προς επιλογή, με δεύτερο εναλλακτικό σενάριο τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Βοιωτίας κ. Λουκά Αγγελόπουλο.
Στην Εύβοια «παίζει» δυναμικά το όνομα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων κ. Στ. Γκάβαλη, ο παλαιός ΟΝΝΕΔίτης, δικηγόρος κ. Κ. Κουτσογιαννόπουλος φέρεται ως επιλογή Χειμάρα για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου