Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

O Tύπος Σήμερα..Οικονομία και έσοδα με άρωμα αποκαλύψεων στον Κυριακάτικο Τύπο.

Η οικονομία στο επίκεντρο της Δ.Ε.Θ. αλλά και το θέμα των εσόδων με άρωμα εξεταστικών επιτροπών κυριαρχεί εκ νέου στα προωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου.  Το 'Βήμα' τιτλοφορεί ότι "Στα πράσα 70CD με ονόματα που δεν δήλωναν τους τόκους-Πιάστηκαν στα πράσα 100.000 καταθέτες του εξωτερικού-Επιβάλλονται πρόστιμα και έλεγχος για το Πόθεν έσχες". 
Η 'Καθημερινή' γράφει στο κεντρικό της θέμα ότι "Στο χείλος του γκρεμού βρίσκονται χίλιες επιχειρήσεις-Εντάχθηκαν στο καθεστώς προστασίας απο τους πιστωτές τους
Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' αποκαλύπτει ότι "Αμνησία στους φοροφυγάδες που γλυτώνουν το 90% του φόρου, δίνουν επι 35 έτη οι περαιώσεις-Αλλος περαιώνει και άλλος πληρώνει-Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση που θα καλύψει ιδιώτες και μεγάλες επιχειρήσεις και πρακτικά παραδείγματα...Ο 'Ελεύθερος Τύπος' κρίνει στο κύριο θέμα του ότι "Τι λένε οι μυστικές δημοσκοπήσεις των κομματικών επιτελείων-Ντέρμπι σε 7 Περιφέρειες- Κλειδώνουν απο τον πρώτο γύρο 2 γαλάζιες και 4 πράσινες-Η πράσινη μουρμούρα για Τατούλη στη Πελοπόννησο, η αγωνία του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής και οι τουρκικές βολές κατά της Ν.Δ. στην Θράκη μας...."
Η 'Real News' αναφέρει στο κύριο πρωτοσέλιδό της ότι "Μέχρι το 2020 στον γύψο της τρόικας η χώρα-Νέα επταετία στο Μνημόνιο-Το 2013 που λήγει το σημερινό θα υπογραφεί νέο ώστε να συνεχιστεί ο ίδιος τρόπος για τον δανεισμό μας".
H 'Veto' αυτή την φορά προσθέτει μια αποκάλυψη ότι "Ανοιξαν οι λογαριασμοί-Φοροδιαφυγή δισεκατομμυρίων-1.500 γιατροί στην φάκα του ΣΔΟΕ- Δωροδοκίες, κόλπα με βηματοδότες, αναλώσιμα και μαλυρο χρήμα στις φαρμακευτικές εταιρείες-Στον εισαγγελέα γνωστά ονόματα Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κρήτης".
Το 'Πρώτο Θέμα' συμπληρώνει ότι "Τόσοι υπουργοί αλλά καμία ξένη επένδυση-Fast track για τους εργολάβους και..νταβατζήδες-Τα νέα υπουργεία και νόμοι πρέπει να εξυπηρετούν τις πραγματικές επενδύσεις...". 
Το 'Παρόν της Κυριακής' προαναγγέλει ότι "4 Ελληνες Ντι Πιέτρο στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος- Βόμβα μεγατόνων απειλεί να σαρώσει όλο το πολιτικό σύστημα- 30 υψηλόβαθμοι υπάλληλοι που παραμένουν με όλες τις Κυβερνήσεις και έχουν διασυνδέσεις με 15πολυεθνικές κατευθύνουν τις αποφάσεις των υπουργών και σχετίζονται με υποθέσεις..."
Ο 'Αδέσμευτος Τύπος' εξηγεί στο κύριο θέμα του ότι "Ο Αντ. Σαμαράς ξεσκέπασε τον Γ. Παπανδρέου στην έκθεση της ΔΕΘ-Μας πήγαν στο μνημόνιο με 7 ψέμματα-Δεν ήταν αναπόφευκτη η προσφυγή στο ΔΝΤ-Πως φτάσαμε στην κρίση και ποιοί έχουν την ευθύνη". 
Η 'Απογευματινή' με την σειρά της επισημαίνει ότι "Ο Σαμαράς απο την Θεσσαλονίκη έστειλε μήνυμα ελπίδας και προοπτικής-Υπάρχει διέξοδος- Τα 7 ψέμματα του ΠΑΣΟΚ και οι 7 αλήθειες της Νέας Δημοκρατίας".
Τέλος το 'Αρθρο' καταλήγει ότι "Φορολογικές δίκες εξπρές χωρίς δικαίωμα έφεσης-Task force για μαύρο χρήμα-Θα κατάσχονται άμεσα ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές και ομόλογα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου