Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλεσμα Σιαγάννη για κοινή πορεία των ενεργών δημοτών

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ κ. Σιαγιάννης Γιάννης, απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης και κοινής πορείας, ώστε ο δήμος να δώσει καλύτερες υπηρεσίες.
"Το τοπίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης άλλαξε. Η νέα γεωγραφία των Δήμων είναι πια γεγονός. Βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις, μπροστά σε μια νέα αρχή. Καλούμαστε όλοι μας σαν υπεύθυνοι πολίτες να δουλέψουμε έτσι ώστε ο Δήμος μας, ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου να στεριώσει και να κάνει τα πρώτα δυναμικά βήματα για να δώσει καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες του, στους Δημότες του.
Μέσα σ' αυτές τις νέες συνθήκες εγώ προσωπικά και ο συνδυασμός «Ενεργοί Δημότες», με αίσθημα ευθύνης και θέληση ανιδιοτελούς προσφοράς προς το τόπο, αποφασίσαμε την συμμετοχή μας και την διεκδίκηση της δυνατότητας να κάνουμε την ανατροπή που απαιτείται για να μπορούν οι πολίτες του Δήμου να πάρουν τις τύχες της περιοχής τους στα χέρια τους.
Είμαστε «Ενεργοί Δημότες», όπως και εσείς, που σκέφτονται, που προβληματίζονται, που αγωνιούν για τον τόπο και το μέλλον του.
Είμαστε «Ενεργοί Δημότες» που βλέπουμε τις μεγάλες ελλείψεις στις υποδομές αλλά και στα μεγάλα έργα ανάπτυξης της περιοχής μας.
Είμαστε «Ενεργοί Δημότες» που όλα αυτά τα χρόνια ενώ απαιτούμε τα αυτονόητα, εισπράττουμε, εκτός εξαιρέσεων, πολύ λίγα.
Είμαστε «Ενεργοί Δημότες» που θέλουμε επιτέλους να αλλάξουμε τα πράγματα. Να πάμε μπροστά. Όλοι μαζί. Όλοι διαφορετικοί μα όλοι μαζί.
Δεν είμαστε κομμάτι κανενός απολιθωμένου συστήματος. Δεν ανήκουμε σε κλειστό σύστημα κομματικής ή αυτοδιοικητικής εξουσίας. Δεν υπηρετούμε ούτε θα υπηρετήσουμε μικρά ή μεγάλα συμφέροντα.
Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταστήσουμε τον Δήμο μας εργαστήρι Ανάπτυξης και πρωτοβουλιών για την Βελτίωση ποιότητας ζωής όλων μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου