Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση για την υποστήριξη της ΔΟΑΠΕΧΧ του Δήμου Χαλκιδέων



Σήμερα Δευτέρα 1/12/2014 στο Θέατρο Παπαδημητρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  επιτυχία  η εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από το ΚΕΔΔΥ Ευβοίας και το Γενικό Νοσοκομείο  Χαλκίδας (ΚΕΦΙΑΠ ) με την υποστήριξη της ΔΟΑΠΕΧΧ του Δήμου Χαλκιδέων .

Η εκδήλωση έγινε  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας η οποία είναι στις 3 Δεκεμβρίου Οι ομιλητές τόνισαν ότι  η ημέρα αυτή είναι μια αφορμή για να έρθει στο προσκήνιο η διεκδίκηση ισότιμης θέσης στην κοινωνία  μιας ιδιαίτερης ομάδας πληθυσμού .Κάθε σύγχρονη και πολιτισμένη κοινωνία οφείλει να οραματίζετε και να προσδοκά την παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, στην απασχόληση ,στην υγεία, στη παροχή κάθε αναγκαίας υποστήριξης για κάθε είδος αναπηρίας για μια ισότιμη και πλήρη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής .
Δόθηκε θεατρική παράσταση, που παρουσίασε η θεατρική ομάδα  του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας  σε συνεργασία με τη σχολή χορού της Δήμητρας Αγραφιώτη  .
Την εκδήλωση παρακολούθησαν και απόλαυσαν οι μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης της περιοχής Χαλκίδας, σε ένα κατάμεστο θέατρο από παιδιά,  εκπαιδευτικούς  και υπαλλήλους του Νοσοκομείου .

                                                                                  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ
                                                                 Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Γ.Ν.- Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ
                                                                                   Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ

                                                                                ΙΩΑΝΝΗΣ    ΚΑΡΟΥΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου