Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Δημ. Αναγνωστάκης, Κανένα ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης



Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την  με  ημερομηνία 02/12/2014, επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, σχετικά με την αδιαφορία που επιδεικνύει απέναντί τους η πολιτεία.

Υπενθυμίζουμε πως οι υπάλληλοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης παραμένουν απλήρωτοι ακόμα και σήμερα, ύστερα από 24 συνεχόμενους μήνες. Η κατάσταση ομηρίας στην οποία βρίσκονται τους  έχει οδηγήσει στην εξάντληση κάθε χρηματικού και ψυχικού αποθέματος.
Αρνητικές εντυπώσεις δημιουργεί, η συνεχής άρνηση της ηγεσίας του Υπουργείου να συναντηθεί με εκπροσώπους του σωματείου, ώστε να δοθούν εξηγήσεις και λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.
Η Εύβοια και οι πολίτες της, δυστυχώς βιώνουν με τον πιο ακραίο τρόπο, τις εφαρμογές των πολιτικών λιτότητας, με συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά ανεργίας και έντονη αποβιομηχάνιση. Η περιοχή της Κύμης ειδικότερα μετρά ποσοστά ανεργίας που φτάνουν στο 80%. Δυστυχώς αυτό δεν αποτελεί ανάπτυξη, με όποια οπτική γωνία και αν το εξετάσουμε.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.


Ο καταθέτων βουλευτής
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου