Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το ΠΤΥΧΙΟ ΙΑΤΡΟΥ



Η διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας διαβεβαιώνει ότι κατά την επικαιροποίηση των προσωπικών μητρώων όλου του προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού) δεν έχει βρεθεί πλαστό πτυχίο ιατρού. Η διαδικασία και ο έλεγχος πραγματοποιείται αυστηρά όπως προβλέπεται από το νομοθετικό πλαίσιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για όλους τους δημόσιους οργανισμούς και φορείς.

Από τον μέχρι σήμερα έλεγχο δεν προέκυψε κανένα πλαστό πτυχίου ιατρού, εργαζόμενου στο Νοσοκομείο και στους εποπτευόμενους φορείς. Ερωτήματα σχετικά με « ανώνυμες καταγγελίες », του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας  (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.), του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και οποιουδήποτε άλλου φορέα ή προσώπου έχει απευθύνει επίσημα ερώτημα, έχουν απαντηθεί άμεσα και όπως  προβλέπεται από το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο προστασίας των προσωπικών δεδομένων όλων των πολιτών, μη εξαιρουμένων των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Η υπηρεσιακή συνεργασία των οργάνων του Νοσοκομείου με όλους τους φορείς είναι δεδομένη, διαρκής και η εμπιστευτική αλληλογραφία κοινοποιείται πάντα στη 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, στο Υπουργείο Υγείας και στους συγκεκριμένους φορείς που θέτουν τα ερωτήματα, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τον συντονισμό του Υ.Υ.Κ.Α.
Η διοίκηση του Νοσοκομείου απαντά σε όλα τα ερωτήματα που της απευθύνουν φορείς και πολίτες και ενημερώνει με υπευθυνότητα, δεν ικανοποιεί τις προσωπικές απαιτήσεις, τις ανώνυμες καταγγελίες, τις υποθέσεις και τα σενάρια, όπως και δεν καλύπτει κανένα, έχοντας σαν σταθερή  αρχή την "μηδενική ανοχή" σε εκείνους που επιδιώκουν δολίως να την ενοχοποιήσουν και με υπόγειες διασυνδέσεις που παράγονται σε κέντρα εκτός του Νοσοκομείου, έχουν μοναδικό σκοπό να καλύψουν τη δική τους ανεπάρκεια ή ανομία για αδιευκρίνιστους  και αυστηρά προσωπικούς λόγους.

Ενημερωτικά το μοναδικό πλαστό πτυχίο που έχει καταγραφεί  μέχρι σήμερα είναι του φερόμενου ως ιατρού  κ. Καστάνη, πρώην Διευθυντή του Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, ο οποίος και έχει διαγραφεί οριστικά από τα μητρώα του Νοσοκομείου με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, στις (ΦΕΚ 639/23-05-2014 τ.Γ). Το παραπάνω  περιστατικό είναι ήδη γνωστό από την μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε, λόγω και άλλων ποινικά ελεγχόμενων πράξεων. Επιβεβαιώνει σταθερά και  έμπρακτα την αυξημένη ευαισθησία της διοίκησης του Νοσοκομείου και την αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες.
Αταλάντευτος και διαρκής στόχος της σημερινής Διοίκησης του Νοσοκομείου Χαλκίδας ήταν, είναι και παραμένει η  αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών, η διασφάλιση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας και η εξασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, σύμφωνα με τις αρχές της χρηστής διοίκησης, ανεξάρτητα από κάθε προσωπική επίθεση και με κάθε προσωπικό τίμημα.

                                            Ο Διοικητής
                                           του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας-
                                            Γ.Ν-Κ.Υ Καρύστου- Γ.Ν-Κ.Υ Κύμης
                                  
                                               Ιωάννης Καρούζος

2 σχόλια:

  1. Εργαζόμενος Γιατρός που δεν κρύβει το πτυχίο1 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:48 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργαζόμενος Γιατρός που δεν κρύβει το πτυχίο1 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:49 μ.μ.

    άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μίλησε κανένας για πλαστό πτυχίο κύριε διοικητά;;;;;;;;;;;;
    Τι έγραφε η εφημερίδα ότι κρύβει το πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!
    Σήμερα δεν το είδαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αν θέλετε μπορείτε και να μην το δημοσιεύσεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή