Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Έναρξη Εορταστικών Εκδηλώσεων Χριστούγεννα 2014!! Πρωτοχρονιά 2015 στο Δήμο Ερέτριας

 Με αυτά τα λόγια  η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ έδωσε τον τόνο στην τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς για τον Δήμο Ερέτριας.
Είναι πράγματι σημαντικές αυτές οι εκδηλώσεις που δίνουν ανάσες χαράς σε μικρούς  και μεγάλους και ευκαιρίες να γιορτάσουμε όλοι μαζί ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα  και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας.

Στην συνέχεια η Δήμαρχος έδωσε το σύνθημα να ανάψουν τα χιλιάδες λαμπιόνια από το χριστουγεννιάτικο δένδρο που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης  της Ερέτριας και η γιορτή ξεκίνησε, ο καιρός βοήθησε και πάρα πολύ μεγάλος αριθμός κόσμου που ήρθε απόλαυσε γλυκίσματα και ζέστη σοκολάτα που πρόσφερε η γνωστή και πολύ δραστήρια » Μέδουσα» που είχε άλλωστε αναλάβει και την οργάνωση στήνοντας το σκηνικό με τις όμορφες κατασκευές που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Ακολούθησαν οι χορωδίες παιδιών από την ενορία του Iερού Nαού της Παναγίας Παραβουνιώτισσας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας «Κ. Κανάρης» και του Ευβοϊκού ωδείου Ερέτριας κας Μαρίας Γούναρη, που με τις μελωδίες και τα τραγούδια τους συγκίνησαν και δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα.
Τέλος να αναφέρουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της Δημάρχου που εκφράζουν όμως και όλους τους κατοίκους και επισκέπτες για όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν εθελοντικά για αυτήν την εκδήλωση αλλά και από την πλευρά του Δήμου για τους υπαλλήλους του και για το Νομικό Πρόσωπο για την συμβολή του.
Επίσης ακολουθούν έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων στην Αμάρυνθο την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στην κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου όπου θα ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και αντίστοιχα στο Γυμνό την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην Πλατεία ?ρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου