Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ημερίδα από το ΚΕΣΥΠ


Οι υπεύθυνες του Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Χαλκίδας Κάτια Αλιακίζογλου και Κατερίνα Ράζου σε συνεργασία με το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Χαλκίδας και τον διευθυντή του Κώστα Φράγγο διοργανώνουν  ημερίδα με θέμα : «Η εισαγωγή των καινοτομιών στην Τεχνολογική Εκπαίδευση και η συμβολή τους στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, στην ομαλότερη ένταξη στην αγορά εργασίας και στην επαγγελματική ανάπτυξη» .

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 22/4/2012 και ώρα 11.00 π.μ. - 14.00μ.μ. στην αίθουσα συμβουλίου του Νομαρχιακού Μεγάρου και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και σε γονείς.

Ο σκοπός της ημερίδας είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση για την τεχνολογική εκπαίδευση, την εφαρμογή και περαιτέρω διάχυση των καινοτομιών σε αυτήν και την σύνδεσή της με την αγορά Εργασίας μέσω του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα θα είναι η κ.
Αναστασία Παμουκτσόγλου, Δρ Κοινωνιολογίας, π. Πάρεδρος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και ο κ. Κωνσταντίνος Αδριανουπολίτης, Πρόεδρος Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Τ.Ε.Κ.) και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου