Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εκατοντάδες χιλιάδες από την Περιφέρεια Στερεάς για site, facebook, twitter και δημόσιες σχέσεις

Με ένα και μοναδικό φιλμάκι απροσδιορίστου διάρκειας με θέμα την Στερεά Ελλάδα, από το οποίο στη συνέχεια θα γίνει μοντάζ για 2 τηλεοπτικά σποτ που θα παίζουν κυρίως σε κανάλια του youtube και αναπαραγωγή σε 100 dvd, θα διαφημιστεί η Στερεά Ελλάδα  σύμφωνα με το σχέδιο προκήρυξης διαγωνισμού που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Θα διατεθούν 1,3 εκ. ευρώ, από τα οποία πάνω από 600 χιλ € στο διαδίκτυο για «σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση, διαδικτυακής καμπάνιας σε κατάλληλα sites με πλήρη χρήση social media», όπως περιγράφουν και «δημιουργία σελίδων τουριστικής προβολής στον ιστότοπο της ΠΣΤΕ- Δημιουργία λογαριασμών/σελίδων κοινωνικής δικτύωσης». Σαν μέτρο σύγκρισης για λογαριασμούς σε social media αναφέρουμε τον ΕΟΤ ο οποίος διαθέτει στην συμφωνία και με τη Yahoo για την προβολή στην Ινδία το ποσό των 86.500 ευρώ, για την Κίνα 81.000 ευρώ και για το δημιουργικό 23.000 ευρώ.
Δεν εισάγει κανένα μετρήσιμο αποτέλεσμα, αλλά προβλέπει ψηφιακό αρχείο μόνο για τα παραδοτέα.. ενώ θα διατεθούν και άλλα χρήματα για να πάρουν ειδικό σύμβουλο.
Η Περιφέρεια Στερεάς πάντως θα διαθέσει
για δύο χρόνια λιγότερα από 200 χιλ. ευρώ με το ΦΠΑ, σε ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο για διαφημίσεις θα συμμετέχει στα δύο χρόνια μόνο σε 3 εκθέσεις εξωτερικού και διαθέτει 130.000 €, για εκθέσεις εσωτερικού- εξωτερικού και ημερίδες και μάλιστα θα στείλει σε κάθε έκθεση μόνο 2 άτομα από την Περιφέρεια. Θα διαθέσει σε 2 χρόνια 150.000 € για αφιερώματα σε έντυπα σε όλο τον κόσμο. Πάντως, για δημόσιες σχέσεις, προσκλήσεις κ.λ.π. θα διαθέσει 130.000 €..Όλα αυτά τα ποσά περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Πρόκειται για μία αναλυτική διακήρυξη - η χαρά του μελλοντικού αναδόχου - που περισσότερο διάτρητη δεν θα μπορούσε να υπάρξει….Και κάτι τελευταίο. Υπάρχει κίνδυνος να μην πληρωθεί κανείς, γιατί όπως διαπιστώθηκε στη συνεδρίαση δεν έχουν πάρει την έγκριση του Υπουργείου Τουρισμού στο επιχειρησιακό, όπως προβλέπεται από τον δημοσιονομικό έλεγχο και θα τρέχουν τώρα να την εξασφαλίσουν…
www.sterea.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου