Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Έχει "χαθεί" η Δημοτική Αρχή !!



Μήνες τώρα αναζητούμε μάταια το Αντιδήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου για να του εκθέσουμε τα προβλήματα του Χωριού μας και να προωθήσουμε την επίλυση τους.
Το Χωριό μας, ένα μεγάλο και όμορφο Χωριό, ακόμα περιμένει απάντηση στα αιτήματα και στη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

Μια Δημοτική Αρχή που κρύβεται , δεν μπορεί να παίξει το ρόλο της και δείχνει στην πράξη ότι δεν σέβεται τα Τοπικά Συμβούλια και τον αγώνα που κάνουν για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του Χωριού τους.
Μια Δημοτική Αρχή που όντας ανύπαρκτη – ακόμα το Χωριό είναι στο σκοτάδι – δικαιολογεί την ύπαρξη της μόνο με αυθαίρετες και έξω από κάθε δεοντολογία και ηθική ενέργειες.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το εκτελεστικό όργανο της Δημοτικής Αρχής και συντοπίτη Αντιδήμαρχο κ. Κιούση Νικόλαο για την πρωτοφανή αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια του να ωθήσει πρόθυμο υπάλληλο του Δήμου να παραβιάσουν, να καταστρέψουν τις κλειδαριές για να «εισβάλουν» κυριολεκτικά στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας και του Συλλόγου.
Μια πράξη αλγεινή, απαράδεκτη, έξω από τη Δημοκρατική νομιμότητα που προσβάλει το Χωριο αλλά και την ίδια τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δημοτική Αρχή που επιλέγει τέτοιες μεθόδους είναι πλέον μια Δημοτική Αρχή ανυπόληπτη και καταδικασμένη στη συνείδηση μας.
Το Χωριό θα προστατεύει την περιουσία που με αγώνες δημιούργησε.
Η Δημοτική Αρχή και ο εντολοδόχος Αντιδήμαρχος αγνόησαν και προσέβαλλαν το Χωριό μας.
Το Χωριό μας και οι κάτοικοι του θα τους δώσουν την απάντηση που τους ταιριάζει.
                                    ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΚΟΥΝΗΣ
                                                                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου