Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Η Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας την Κυριακή 21-10-2012 ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ



Το Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου κ. Δημήτριο Θωμά για τις απαράδεκτες ενέργειες του να διασπάσει την ενότητα των κατοίκων του χωριού μας προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του σχετικά με την δημιουργία ΣΜΑ στην ευρύτερη περιοχή μας. Συγκεκριμένα:

Άνθρωπος του Δήμου το Σαββάτο 20-10-2012 παραμονή της Λαϊκής Συνέλευσης, νύχτα, έριξε ανακοινώσεις στο χωριό με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τους κατοίκους γνωστοποιώντας έτσι τις ψεύτικες υποσχέσεις και δεσμεύσεις του. Τι φοβήθηκε ο δήμαρχος να μοιράσει στα καφενεία που είχαν και κόσμο την ενυπόγραφη ανακοίνωσή του; Τυχαία τη φέρατε το Σάββατο το βράδυ πριν τη Λαϊκή Συνέλευση; Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς και ιδιαίτερα το «τυχάρπαστους». Αλήθεια πώς είναι δυνατόν ο δήμαρχος να αγαπά και να ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Άγιο Γεώργιο από τους κατοίκους του. Το έχει δείξει αυτό βέβαια με τα μέχρι σήμερα ανύπαρκτα έργα του στο χωριό μας. Η ανακοίνωσή σας είναι αναρτημένη από εμάς στα καφενεία του χωριού δίπλα από την απόφαση του Τοπικού μας Συμβουλίου που τάσσεται αλληλέγγυο στους αγώνες των κατοίκων να μένει η περιοχή μας καθαρή.
Κάλεσε επιλεκτικά άτομα από τον Άγιο Γεώργιο, μερικούς από το Τοπικό Συμβούλιο, τον Σύλλογο του χωριού, για να τους δείξει από ποιο σημείο και εκείθεν θα γίνει το ΣΜΑ. Αφού δεν επηρεάζει τον Άγιο Γεώργιο γιατί προσπαθείτε κ. Δήμαρχε να πείσετε τους Αγιωργήτες; Και γιατί δεν καλέσατε και την Επιτροπή Αγώνα, εσείς με τις δημοκρατικές ευαισθησίες, όπως δεσμευτήκατε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία εκφράζει τριακοσίους κατοίκους που αντιδρούν στα σχέδιά σας;
Διαφωνεί με τη λέξη χωματερή που αναφέρουμε αντί για ΣΜΑ. Και μας καταγγέλλει ότι δεν γνωρίζουμε. Εμείς τέτοια την θεωρούμε. Αφού για εσάς δεν επηρεάζει σε τίποτα και το γνωρίζετε τόσο καλά, γιατί θέλετε να την φέρετε στην περιοχή μας; Πάρτε την στην περιοχή σας. Πάρτε και τις θέσεις εργασίας που τάζετε σε άνεργους του χωριού μας, πάρτε και τα ανταποδοτικά τέλη. Αυτή η καλή νύφη με την μεγάλη προίκα χάρισμά σας.
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου