Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σε πλήρη σύγχυση ο Φώτης Κουβέλης....

Φώτης Κουβέλης, Προτείναμε τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης μέχρι το 2014
Το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης έγινε με τη συνάντηση Βενιζέλου -Κουβέλη στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που έχει αναλάβει ο πρώτος.
Την πρόταση για οικουμενική έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με την οποία συμφωνεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα ο Φώτης Κουβέλης, μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο δήλωσε:

 "Τους γνωστοποιώ την πρόταση της ΔΗΜΑΡ για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με πολιτικά φερέγγυα πρόσωπα, η οποία θα έχει ορίζοντα μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014".
Οδεύουμε προς το τέλος των διερευνητικών εντολών. Έρχεται η ώρα της αλήθειας για όλους. Προτείνουμε τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης που θα έχει συγκεκριμένους στόχους.
Η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει:
Πρώτον, να κρατήσει τη χώρα μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ
Δεύτερον, να ξεκινήσει άμεσα τη σταδιακή απομάκρυνση από το μνημόνιο
Τρίτον, να κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή στην Ευρώπη
Καταθέτουμε αυτήν την πρόταση γνωρίζοντας τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα
Δεν διεκδικούμε τίποτα πέρα από το να προσφέρουμε στη χώρα τη δυνατότητα της εξόδου από την κρίση".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είμαστε πολύ κοντά στις απόψεις με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και οι απόψεις του "συμπίπτουν" με τις δικές μας.

Σχόλιο του eviapost: To ότι ο Φώτης Κουβέλης βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και είναι διαχειρίσιμος από το πολιτικό σύστημα της χώρας φαίνεται από την παραπάνω δήλωση του, γιατί ο στόχος ένας και τρία είναι ο ίδιος και πως μπορεί ένας πολιτικός αρχηγός να λέει το ίδιο πράγμα και να πιστεύει ότι είναι διαφορετικό. Δεύτερο οι στόχοι ένα και τρία που είναι το ίδιο πράγμα, δεν είναι σε πλήρη αντίθεση με τον στόχο δύο; Για τον λόγο αυτό δεν κατηγορείται ο Τσίπρας ότι θέλει να βγάλει την χώρα από την ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου