Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, το μόνο που δεν επιθυμεί, είναι να απογοητευτούν τα παιδιά μας.


Το Δ.Σ. του Σωματίου μας, μετά και τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Ωραίοι-Ολυμπιακός Χαλκίδας που διεξήχθη την Κυριακή 25/9/2011 σχετικά με την διαιτησία του Κου Φώτη, έχει να κάνει την εξής δήλωση:
«Θεωρούμε προκλητική την διαιτησία του παραπάνω διαιτητή στον αγώνα της Κυριακής και πέρα των τυπικών ανθρώπινων λαθών που όλοι μπορούμε να κάνουμε.

Με περισσή ευκολία και χωρίς ίχνος διάθεσης αμεροληψίας φόρτωνε με κίτρινες κάρτες τους παίχτες μας, οκτώ τον αριθμό, έναντι μιας του αντίπαλου μας, απόρροια αυτού ήταν και η κόκκινη κάρτα σε παίχτη μας.
Έδωσε έντεκα επιθετικά φάουλ !!! στους ποδοσφαιριστές μας, κρατώντας ετσιθελικά την ομάδα εκτός περιοχής του αντιπάλου.
Έδινε ανύπαρκτα φάουλ εκτός περιοχής μας μέχρι να επιτευχθεί γκολ.
Έληξε δε τον αγώνα στο 89 λεπτό χωρίς καμία καθυστέρηση..!!»
Η νεανικώτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Χ, κάνοντας μια προσπάθεια για να εντάξει στους κόλπους του τα νέα παιδιά της πόλης αλλά και της Εύβοιας, το μόνο που δεν επιθυμεί, είναι να απογοητευτούν αυτά τα παιδιά λαμβάνοντας το αίσθημα της αδικίας.
Είναι το χειρότερο που μπορούμε σήμερα να μεταδώσουμε στους νέους, μέσα σε μια συγκυρία αναξιοκρατίας, βολέματος, ατομικισμού και αδιαφάνειας.
Εμείς θέλουμε στους νέους αθλητές μας, να μεταλαμπαδεύσουμε αξίες, που έχει ο τόπος μας και είναι αναλλοίωτες στο χρόνο και δίνουν  ελπίδα και προοπτική, ατομική αλλά και συλλογική και δεν είναι άλλες από διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και κοινωνική αλληλεγγύη.
Αφήνοντας την οργή της Κυριακής, θέλουμε σήμερα με νηφαλιότητα να υποβάλλουμε σε όλους τους φορείς αθλητικής εξουσίας της Εύβοιας, την έντονη διαμαρτυρία μας για την διαιτησία του Κου Φώτη και κάνουμε σαφές, προς όλες τις πλευρές, πως τον ιδρώτα και τον αγώνα των παιδιών της ομάδας μας, αλλά και των  προπονητών μας, δεν θα το αφήσουμε να το αμαυρώσουν συμπεριφορές τέτοιου είδους.!
Δεν θέλουμε να υιοθετήσουμε φήμες που θέλουν να υπάρχει σχέδιο «τιμωρίας» της ομάδας μας, επειδή «δεν συνεμορφώθει προς τας υποδείξεις…!»
Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, ως ιδέα και ως ιστορία, είναι πολύ μεγάλος για να λυγίσει.!
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμ/τέας

Πανταζής Ρούσσος                              Θανάσης Ματσούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου