Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η επένδυση στην Ελλάδα είναι επένδυση σε κοινή ευρωπαϊκή επιτυχία δήλωσε ο πρωθυπουργός

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα κάνει τα πάντα για να πετύχει στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της και θα τα καταφέρει παρείχε, μιλώντας στους Γερμανούς βιομηχάνους, ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.  
Υπογράμμισε πως οι Έλληνες κάνουν θυσίες που πονάνε και ζητούν στήριξη, για την οποία είναι ευγνώμονες. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους Γερμανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για επένδυση στην κοινή ευρωπαϊκή επιτυχία, στο κοινό ευρωπαϊκό μέλλον.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ετήσια ημερίδα του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας, το πρωί της Τρίτης, ο Γ.Παπανδρέου ζήτησε από τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας και της πράσινης ανάπτυξης, λέγοντας ότι η Γερμανία δείχνει στην Ελλάδα το δρόμο για να αναπτύξει τους τομείς αυτούς και εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει η Ελλάδα να προσφέρει ηλιακή ενέργεια στη Γερμανία.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως υπάρχουν πολλές χώρες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν τα λιμάνια και στα αεροδρόμια της χώρας, καταλήγοντας: «Θέλω να ελπίζω ότι θα μπορέσετε να επενδύσετε κι εσείς».
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε την οικονομική επένδυση στην Ελλάδα, «επένδυση σε κοινές ευρωπαϊκές επιτυχίες, στο κοινό ευρωπαϊκό μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου