Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση του Ν. Χουντή με την Συντονιστικής Επιτροπής Αλιβερίου κατά της καύσης RDF

Στο Δημαρχείο Αλιβερίου έγινε  η συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αλιβερίου  κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.
Η  επιτροπή  ενημέρωσε τον ευρωβουλευτή για το μεγάλο  πρόβλημα αυτό της καύσης RDF που έχει ξεσηκώσει το Αλιβέρι και εξακολουθεί 4 χρόνια μετά ο αγώνας να συνεχίζεται με την ίδια αγωνιστική διάθεση.

Ο ευρωβουλευτής κ Ν. Χουντής άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον την Συντονιστική τονίζοντας χαρακτηριστικά «η Συντονιστή Επιτροπή έχει δώσει δείγματα γραφής με τους αγώνες της και την συγκρότηση της»  σχετικά με την καύση των σκουπιδιών  (RDF)  και ότι θα σταθεί στο πλάι της στους επερχόμενους αγώνες .
Διαβεβαίωσε την Επιτροπή ότι θα φέρει το θέμα στο ευρωκοινοβούλιο  κάτω και από το πρίσμα της απάντησης που έδωσε πρόσφατα και ο αρμόδιος Επίτροπος σχετικά με την καύση των σκουπιδιών. 
Έδωσε τα σχετικά έγραφα στην  Συντονιστική Επιτροπή για να τα χρησιμοποιήσει στον δικαστικό αγώνα που κάνει και ζήτησε να υπάρξει διαρκής επικοινωνία μαζί τού για την παρακολούθηση του μεγάλου αυτού θέματος που αρχίζει πια να παίρνει διαστάσεις μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στην Κερατέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου