Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στην απέξω η Εύβοια;

Εκλέχθηκε χθες από το Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Σάκης Νούσας,  δικηγόρος από την Φθιώτιδα με 38 ψήφους  στη θέση του Συμπαραστάτη του πολίτη με την σύμφωνη γνώμη Περγαντά , Χειμάρα.  
Από τις άλλες  υποψηφιότητες  ο κ. Νίκος Καραϊσκος, από την Φθιώτιδα πήρε 1 ψήφο, ο Δημήτρης Γιαννακός  από την Εύβοια πήρε 3 ψήφους  και ο Γιάννης Ρέμπελος από την Εύβοια πήρε 1 ψήφο.

Εμείς θέλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Η πρώτη μας παρατήρηση  αφορά το πρόσωπο του Δημ Γιαννακού, εφόσον ο ίδιος έθεσε υποψηφιότητα και θα έμπαινε σε αυτή την προσωπική-οικογενειακή ταλαιπωρία της μετακίνησης στη Λαμία. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Εύβοιας,  κύρια του Θ.  Μπουραντά, έπρεπε να δήξουν μια άλλη στάση στο πρόσωπο του κ. Γιαννακού και να μη των αδειάσουν έτσι.

Γιατί αν αύριο «δουν» τη Λαμιοκρατική περιφέρεια να αναπτύσεται καλά θα κάνουν να μη την καταγγείλουν αλλά να παραιτηθούν.
Γιατί εμείς βλέπουμε ότι κοινή συναινέσει Περγαντά – Χειμάρα κτίζεται ένα μοντέλο το οποίο αφήνει απέξω την Εύβοια και αυτό θα φανεί και ο Περγαντάς δεν δίνει  στην Εύβοια αυτά που της ανήκουν και δικαιούται.
Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, Γραμματέας, Συμπαραστάτης όλοι από Φθιώτιδα. Αυτά προς το παρών και θα συστήναμε στους Ευβοιώτες περιφερειακούς συμβούλους να είναι ποιο ψυλλιασμένοι και να κατανοήσουν ότι πρώτα η Εύβοια και μετά το κόμμα. Γιατί το κτίσιμο της Περιφερειακής συνείδησης το έχει μόνο ο Περιφερειάρχης.

Γιατί πως μπορούν να ερμηνεύσουν, την δήλωση του έμπειρου Κλέαρχου για τα διόδια στην Εύβοια;
Ως black χιούμορ ή ως πολιτική θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου