Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Με τον Δημαρά ο Φασούλας

Μετά τον αποκλεισμό του τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη με τον Γ.Σγουρό ο Δήμαρχος Πειραιά στηρίζει τελικώς τον «αντάρτη» Γιάννη Δημαρά για την Περιφέρεια Αττικής.
Στηρίζω Δηµαρά στην Περιφέρεια Αττικής, λέει τώρα ο Παναγιώτης Φασούλας µετά την εξαίρεσή του από τη λίστα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών µε το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού. Την δήλωση αυτή έκανε στην Νικόλ Λειβαδάρη ο Π. Φασούλας.
Ο δήµαρχος Πειραιά εµφανίζεται οργισµένος από τις εξελίξεις και µάλιστα χθες έλεγε σε συνεργάτες του ότι «όπως έµαθα από τις τηλεοράσεις ότι δεν θα είµαι υποψήφιος δήµαρχος, πληροφορήθηκα από τα κανάλια ότι κόπηκα και από το ψηφοδέλτιο Σγουρού».

Ο κ. Φασούλας αιτιολογώντας την απόφασή του να στηρίξει το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δηµαρά, υπενθύµιζε χθες ότι την εποµένη της ανακοίνωσης των υποψήφιων περιφερειαρχών, ο κ. Σγουρός τού ζήτησε να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά, πρόταση που ο ίδιος δέχτηκε δηµοσίως. «Από τη στιγµή που ο Γιάννης Σγουρός δεν µπόρεσε να επιβάλει την άποψή του, τότε εγώ δεν µπορώ να ενισχύσω την υποψηφιότητά του», ανέφερε στους συνοµιλητές του εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι οι λόγοι για τους οποίους «κόπηκε» είναι πολιτικοί: «Κάποιοι θέλουν να µε εξωθήσουν εκτός ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας καταγγέλλοντας µάλιστα µεθοδεύσεις που, όπως υποστηρίζει, «δεν θυµίζουν δηµοκρατική παράταξη». Σύµφωνα µε πληροφορίες ο κ. Φασούλας δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος σε κάποιο ψηφοδέλτιο, όµως τις επόµενες ηµέρες θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία και θα παρουσιάσει τη θέση του σε σχέση µε την εξαίρεσή του από τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών.
Στο µεταξύ χθες, ο υποψήφιος (µόλις για λίγες ώρες) περιφερειακός σύµβουλος µε το ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού κ. Αντώνης Αρώνης ανακοίνωσε την αποχώρησή του λέγοντας ότι δέχτηκε να κατέβει γνωρίζοντας ότι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά θα ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας.
Την αποχώρησή της από το ψηφοδέλτιο Σγουρού ανακοίνωσε και η κ. Δάφνη Μπόκοτα.
ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η ανακοίνωση των ονοµάτων των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών στο ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού από την Ιπποκράτους, την ώρα που ο ίδιος παρουσίαζε 100 υποψήφιους περιφερειακούς συµβούλους στο Ζάππειο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενόχληση από την πλευρά του κ. Σγουρού διότι οι επιλογές έγιναν αποκλειστικά κεντρικά από το κόµµα, ενώ γενικότερα διατυπώνονται σχόλια για τις υποψηφιότητες κάποιων προσώπων που, όπως λένε όσοι τις επικρίνουν, δεν έχουν σχέση µε τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Σγουρός δεν έκανε δήλωση, ενώ µετά τη συνάντηση που είχε µαζί τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες χθες το µεσηµέρι περιορίστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι αυτή «έγινε σε κλίµα αισιοδοξίας για θετικό αποτέλεσµα».
Πηγή radio flash  και ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου