Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ


Φίλες και φίλοι,
Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Νοέμβριο αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο για την ανάδειξή εκείνου του ανθρώπινου δυναμικού  που θα διαμορφώσει τη νέα αρχιτεκτονική του Δήμου. Οι νέες συνθήκες που διαμορφώνει ο Καλλικράτης αποτελούν μία ιστορική ευκαιρία για την Χώρα και τους πολίτες. Ταυτόχρονα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης που απαιτεί συγκεκριμένες πολιτικές με διαφάνεια – συλλογικότητα και σωστή αξιολόγηση για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που μαστίζουν την καθημερινότητα των  πολιτών.
Το Νοέμβριο θα αναδείξουμε Δημοτική Αρχή που θα κάνει πράξη τον Καλλικράτη και όχι Αρχή που θα ακυρώνει τον Καλλικράτη στη πράξη. Είναι μία ευκαιρία για να αναδειχθούν πολιτικές προοδευτικού χαρακτήρα που θα προωθήσουν δράσεις για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης, που θα σταθούν απέναντι σε όσους ακόμα και σήμερα αντλούν προνόμια και εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ δεν προσέρχεται στις εκλογές αυτές απλά για να καταγράψει κομματικές δυνάμεις. Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή συμπαράταξη με όλες τις δημιουργικές και προοδευτικές δυνάμεις του νέου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για την ανάπτυξη και την προκοπή της περιοχής μας.

Φίλες και φίλοι,
Το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ ορίζει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες το Κίνημα δηλώνει την στήριξη του σε υποψήφιους Δημάρχους. Έτσι και για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου η Επιτροπή  Ανάδειξης Υποψηφίων σε χρονικό διάστημα που προηγήθηκε και μέσα από συνεχή διαδικασία αξιολόγησης και διαβούλευσης, εκτιμώντας το ήθος, την διαδρομή, τη δυνατότητα προσφοράς στις νέες συνθήκες, την γενικότερη επιλογή του ΠΑΣΟΚ για διαφάνεια ή κάθαρση, τις δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και τη γενικότερη εικόνα των υποψηφίων που πήραν μέρος στις εσωκομματικές διαδικασίας ανάδειξης, αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του  Γιάννη ΣΙΑΓΙΑΝΝΗ.

Η απόφαση αυτή ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της πλειοψηφίας  των δημοτών έξω και πέρα από τις όποιες κομματικές του πεποιθήσεις. 

Καλούμε λοιπόν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, να στηρίξουν τον Γιάννη ΣΙΑΓΙΑΝΝΗ, διότι και ήθος διαθέτει και μπορεί να διαχειριστεί δημοκρατικά, έντιμα και με διαφάνεια τις τοπικές υποθέσεις, έχει την ικανότητα να εργαστεί αποτελεσματικά και να κινητοποιήσει όλες τις ζωντανές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας στις προοπτικές της ανάπτυξης του τόπου μας. Είναι εκείνος που ενώνει τον δημοκρατικό χώρο  εν αντιθέσει με κάποιους που επί σειρά ετών ακόμα και σήμερα καλλιεργούν τη διάσπαση για να εξυπηρετήσουν για άλλη μια φορά τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Ο λόγος από εδώ και πέρα  ανήκει στους πολίτες.


ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ  ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ
ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου