Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τελικά έφαγαν πόρτα ή όχι;

Τελικά πως μια πληροφορία που δόθηκε σε site για να βλάψουν το αντίθετο εσωκομματικό στρατόπεδο,  γύρισε μπούμερανγκ για τους εμπνευστές της, και αποδεικνύονται ανίκανη να αναλάβουν της τύχες της περιοχής τους.
Την περασμένη εβδομάδα γνωστό site,  έγραψε ότι έφαγαν πόρτα από την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Κ. Διαμαντοπούλου,  νυν Δήμαρχος, πρώην Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος . Αυτή ήταν είδηση ικανή να προκαλέσει αναταραχή, να σπιλώσει άτομα , να γίνει ένας βρώμικος εσωκομματικός πόλεμος.  
Το αποτέλεσμα…
Τα γεγονότα γνωστά για την εβδομάδα που διανεύουμε, ο νυν δήμαρχος έβγαλε ανακοίνωση και μάλιστα πολύ καλή μακρά του επιπέδου του και της λειτουργίας του. Ο νυν υποψήφιος δήμαρχος από το ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα ούτε που ασχολήθηκε100%  καρατσεκαρισμένο και ας λέει γνωστός δημοσιογράφος ότι απείλησε το κόμμα, με το ζήτημα. Ο δε πρώην Βουλευτής γνωστός για το πείσμα του απαντάει «χέ…..κα» με το τι λένε τα λαμόγια. Μετά τις εκλογές όμως θα πάρουν την απάντηση, άλλωστε εγώ αυτή την φορά δεν ζητάω ψήφο για να εκβιάζουμε   το μόνο που θέλω είναι την κάθαρση που δεν έγινε τόσα χρόνια στην περιοχή από τους «λιγδιδές της περιοχής», αυτή την φορά θα γίνει.
Για τον λόγω αυτό έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στο νυν υποψήφιο δήμαρχο που έχει το χρίσμα από το κόμμα και με νύχια και δόντια προσπαθεί να το βγάλει.
Βέβαια όλα ξεκίνησα από την ημέρα που υποψήφιος χωρίς το χρίσμα έκανε συγκέντρωση πριν ακόμη δοθεί το χρίσμα και επειδή ο πρώην δεν πήγε στην συγκέντρωση αυτός και η αυλή του άρχισαν να του σέρνουν τα εξ αμάξης ... το τι του έσερνα στην περιοχή δεν περιγράφετε.
Και επειδή ο πρώην δεν μπορεί να τα ακούει συνέχεια έβγαλε το μπλοκάκι και είδε ότι ο νυν δήμαρχος και νυν υποψήφιος δεν είχε πάει σε καμιά συγκέντρωση του στις τελευταίες εκλογές του 2009 ούτε στη Χαλκίδα ούτε στο πρωτεύουσα του σημερινού νέου δήμου αλλά τον είδε να έχει πάει σε άλλους υποψήφιους του ίδιου κόμματος, ο εις εξ αυτών ήταν και η αιτία που τον έκαψε η Αθήνα. Ενώ τον βρήκε να τον έχει ψηφίσει.
Και επειδή ο πρώην είναι μουλάρι και τώρα δεν έχει να χάσει τίποτα, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να καθαρίσει από την κόπρο του Αυγεία.

Και να μην φεύγουμε από το θέμα μας αυτός που έδωσε στο site την είδηση για την πόρτα που έφαγα ( οι τρεις) τι λέει σήμερα  την έφαγα ή όχι και ποιοι πραγματικά ήταν αυτοί που κίνησαν τα νήματα;
Εμείς ξέρουμε και δεν είναι κανείς από τους παραπάνω και όταν παίζεις παιγνιδάκια να τα παίζεις ανοικτά και με ονόματα, γιατί ονόματα και πρόσωπα σαν τον νυν μακάρι να είχε άλλους χίλιους η Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου