Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Παρά την βροχή μεγάλη ήταν η συγκέντρωση του Χ. Παγώνη χθες στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου


Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε χθες το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, με τον συνδυασμό «Γέφυρα προόδου και ελπίδα». Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην Πλατεία Αθανάτων, όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο, για να ακούσουν το πρόγραμμα του κ. Παγώνη για τον νέο διευρυμένο Δήμο. Παρά την βροχή η συγκέντρωση ήταν μεγάλη,  πρέπει να τονίσουμε ότι την Κυριακή ο Χ. Παγώνης είχε κάνει μια συγκέντρωση για την ανακοίνωση των ονομάτων και ο κόσμος έδωσε την παρουσία του και τις δύο μέρες.
Λίγα λεπτά μετά τις 8, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσους έχουν πιστέψει στο όραμά του, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, που μοναδικό στόχο έχει την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και σωστού Δήμου.
Επεσήμανε καίρια σημεία που θα πρέπει να αναδειχθούν στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και στους όμορους Δήμους, καθώς και την ανάδειξη του πολιτισμού κάθε περιοχής.
Αναφέρθηκε στα τόσα προβλήματα που ήδη υπάρχουν και πρότεινε λύσεις βάση προγράμματος και συνέπειας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη μιας και οδός Καλογεροπούλου ήταν κλειστή από το πλήθος κόσμου, για αρκετή ώρα. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του κ. Παγώνη, ο Νομάρχης Ευβοίας, Βουλευτές, φίλοι, συνάδελφοι, όλοι έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμέσως μετά το πέρας της σύντομης ομιλίας του, έσπευσαν να τον συγχαρούν, ευχόμενοι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου