Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Το έλα να δεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς!!!

Το ποτήρι στις σχέσεις Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειάρχη βράζει από την Άνοιξη και ο Κλέαρχος από τότε όπου βρισκόταν και συζητούσε δεν εκφραζόταν με τα "καλύτερα" για τον Μπουραντά.
Βέβαια αυτά έφτανα στα αυτιά του Μπουραντά αλλά σχεδόν το κατάπινε.
Αυτό όμως που δεν μπόρεσε να περάσει και   ξεχείλισε το ποτίρι ήταν την περασμένη εβδομάδα όταν ο Θανάσης Μπουραντάς πήγε στη Λαμία σε προγραμματισμένη σύσκεψη της Οικονομικής Επιτροπής.
Τότε ο Περιφερειάρχης εκμεταλλευόμενος την απουσία του από την Εύβοια, "έκανε" επίσκεψη στην Χαλκίδα για να συζητήσει με τους καταληψίες του διοικητηρίου από τα εργατικά σωματεία.
Στην συνάντηση έγινε ο διάλογος με τους συνδικαλιστές του Εργατικού κέντρου και εκεί ακούστηκαν κάτι "όμορφες" κουβέντες που ο Περγαντάς συνθύζει να λέει, σχεδόν τις ιδιες είχε εκφράσει και για την Κατερίνα Διαμαντοπούλου περίπου πριν δύο χρόνια.

Μετά από συνεχή κόντρα όλες αυτές τις μέρες μέσω δηλώσεων σε ΜΜΕ και σε έντονο ύφος στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο Περιφερειάρχης έπαυσε από όλες του τις αρμοδιότητες τον πρώην συνεργάτη του ενώ του ζήτησε να παραιτηθεί και από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη!

Από την πλευρά του ο κ. Μπουραντάς παραιτήθηκε από την αποζημίωση του αντιπεριφερειάρχη όμως τόνισε πως θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός νομίζει.

Στην απάντησή του ο Κλέαρχος Περγαντάς χαρακτήρισε πολιτικό Φρανκεστάιν τον Καλλικράτη επειδή η αντιπεριφερειάρχες δεν μπορούν να παυθούν από τον περιφερειάρχη σε μία πολιτική διαφωνία, διευκρίνησε ότι δεν μπορεί να παραιτηθεί κάποιος της αποζημείωσης του αν δεν παραιτηθεί από το αξίωμά του και ζήτησε επιτακτικά την παραίτηση του κ. Μπουραντά.

«Να τα αφήσεις αυτά που ξέρεις, όχι σε μένα αυτά» , απάντησε ο αντιπεριφερειάρχης …
Και εδώ αρχίζει ένας αγώνας που το τέλος του θα προλάβουμε να δούμε σύντομα....

2 σχόλια:

  1. Μάλιστα...Λοιπόν...Καθαρός δεν είναι κανένας από τους δύο! Ούτε ο Περγαντάς ούτε ο Μπουραντάς.Ο Μπουραντάς ποτέ δεν 'χώνεψε' οτι ήταν υπό του Περγαντά, και με κόμπλεξ κατωτερότητας και εγωισμού προσπαθούσε να είναι το αφεντικό τουλάχιστον στην εύβοια, παρακάμπτοντας τον Περγαντά όπου μπορούσε,ο δε Περγαντάς ενώ γνώριζε πολλά θέματα από την ημέρα της εκλογής του, δηλαδή 3 χρόνια!- θέμα μεσιέ Γκοσι..μίδα, συμπεριφορών Μπουραντά, και αλλων προβλημάτων, προσπαθώντας να κρατήσει ισσοροπίες τα 'καταπινε' και τώρα αποφάσισε να 'καθαρίσει΄ για τους όποιους λόγους δικούς του, πολυ καθυστερημένα όμως γι αυτό και δεν πείθει οτι είναι αγγελουδάκι...Ο δε πρώην 'αρχοντας' της εύβοιας ελέω Πασόκ Μπουραντάς ο οποίος φημίζεται για την στρατηγική του, γατζωμένος στην εξουσία και στο χρήμα-παση θυσία- θα φύγει από την πολιτική κακήν κακώς και όχι με αξιοπρέπεια, όπως θα μπορούσε αν δεν είχε 'κάψει ασφάλειες΄ και δεν καταλάβαινε τίποτε λόγω προχωρημένης ηλικίας....Τώρα είναι αργά ακόμα κι αν παραιτηθεί αύριο...Οι κολλητοί του σχεδόν όλοι, όσοι άδολα και αγνά και χωρίς ποτέ το ελάχιστο συμφέρον τον στήριζαν, τον έχουν εγκαταλείψει ενας ενας εδώ και καιρό- γιατί άραγε? Και όσοι έχουν απομείνει- ελάχιστοι- είναι αυτοί που προσδοκούν οφέλη....... Το πολιτικό του τέλος ο καθένας το καθορίζει αποκλειστικά μόνος του και δεν του φταίει κανένας. Δες Ακριβάκης, που έφυγε με ψηλά το κεφάλι και όχι σαν δαρμένο σκυλι....Λυπάμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. deste ki alla darmena skilia....agatsa, antoniou, tsonis,perlepe....... k.l.p k.l.p........xa xa xa.......... zoun to drama tous oi kaimenoi.....o kathis efo etaxthi!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή