Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ουρανία Παπανδρέου: Τα δύο κόμματα έχουν δώσει τα χέρια για μετεκλογική συνεργασία και έχουν μοιράσει και τα υπουργεία!

"ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ" Το φλερτ ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό. Άγνωστο παραμένει το πόσο προχωρημένο είναι το "φλερτ"... Η πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Ουρανία Παπανδρέου υποστηρίζει οτι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος τους αποκάλυψε ότι τα δύο αντιμνημονιακά κόμματα έχουν δώσει τα χέρια για μετεκλογική συνεργασία και έχουν μοιράσει και τα υπουργεία!

Πώς βρέθηκε η πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ να είναι αυτήκοη μάρτυρας αυτής της αποκάλυψης;

Σε μυστική συνάντηση που είχαν πρώην βουλευτές τοτ ΛΑΟΣ, το Μάρτιο, με τον Π. Καμμένο, συζητώντας την πιθανή συνεργασία τους.

ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

"Πρέπει να ξέρετε οτι θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ" φέρεται να είπε ο Π. Καμμένος. Όταν η Ουρανία Παπανδρέου δήλωσε βαθιά θρησκευόμενη, οπότε δε μπορεί να συμμετάσχει σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε την αποστομωτική απάντηση: "Αυτό το έχουμε λύσει. Εμείς θα πάρουμε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το υπουργείο Άμυνας"!

ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ

Η συνεργασία τελικά κατέληξε σε ναυάγιο...
"Οι ΑΝΕΛ είναι εν δυνάμει μία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία εγώ δε μπορώ να συμμετέχω" δήλωσε στη REAL NEWS η Ουρανία Παπανδρέου, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Αστέριος Ροντούλης και Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου