Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη και τους θεσμούς εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «Είμαστε βέβαοι ότι θα συνεχίσει το έργο της χωρίς σκοπιμότητες»

Την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη και τους θεσμούς εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επισκέπτεται τις Βρυξέλλες.

 «Είμαστε βέβαοι ότι θα συνεχίσει το έργο της χωρίς σκοπιμότητες» σημείωσε χαρακτηριστικά.



Ο ίδιος επανέλαβε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση που δρα από το 1987 στην Ελλάδα με θύματα και ανθρώπους από το χώρο της Αριστεράς.


Το πρωί ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συμμετείχε σε συνάντηση της Ευρωομάδας της Αριστεράς και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με την πρόεδρό της Γκάμπι Τσίμερ.


Οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Χρυσή Αυγή έγιναν στην αρχή της συνέντευξης, όταν ενημερώθηκε για την απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους των τριών βουλευτών της ΧΑ.


Σε άλλη ερώτηση που του έγινε για το αν θα προταθεί για πρόεδρος της Κομισιόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητηθεί αυτό το θέμα.


«Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολλιός τον Αύγουστο» είπε χαρακτηριστικά.


Νωρίτερα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα, ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να αναλάβει την προεδρία της ΕΕ λόγω της ανοχής της στη Χρυσή Αυγή.


Στις επαφές του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα δεν βγαίνει και ότι χρειάζεται ευρωπαϊκή παρέμβαση για το θέμα του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου