Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, δήλωσε τα εξής, όταν κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει σε σειρά ραδιοφωνικών  και τηλεοπτικών σταθμών, τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής:


«Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε αυτή η πρωτόγνωρη ιστορία από τη Μεταπολίτευση και μετά, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, απευθυνόμενοι και προς πολιτικούς και προς ΜΜΕ, συστήσαμε ψυχραιμία, σύνεση και προσοχή στα λεγόμενά όλων.

Εξακολουθούμε να τηρούμε την ίδια στάση και σας παραπέμπω στη δήλωση που έκανε ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος το Σάββατο το πρωί και η οποία έλεγε ότι «η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να κάνει το καθήκον της, εφαρμόζοντας το νόμο, την εμπιστευόμαστε»

Επίσης, εξακολουθούμε για 5η ημέρα να περιμένουμε πολιτική ενημέρωση για αυτό το θέμα, με την κυβέρνηση μέχρι τώρα να σιωπά. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους δύο αρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και ο ίδιος, λίγες ώρες αργότερα στη Νέα Υόρκη, ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με λίγα λόγια, έχουμε επιλεκτική ενημέρωση, αφήνοντας τους Προέδρους όλων των άλλων κομμάτων σε μία αδικαιολόγητη αναμονή.

Και κάτι ακόμα: Επειδή με τη μέθοδο των διαρροών, η κυβέρνηση «ενημερώνει» ότι θα προχωρήσει σε ορισμένες «πρωτοβουλίες», από τώρα προειδοποιούμε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα απορρίψουν το οτιδήποτε κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ότι η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε απειλείται.

Εμείς, είμαστε έτοιμοι για εκλογές ακόμα και σήμερα. Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, από τη Λέρο είχε δηλώσει ότι «η λαϊκή κυριαρχία μπορεί μόνο με εκλογές να επιβάλλει την εθνική κυριαρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου