Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Mε 100 online όλα τα τεύχη του Playboy!!

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το μεγαλύτερο μηνιαίο ανδρικό περιοδικό διεθνώς, είναι No. 1 και στη χώρα μας, ενώ έχει φιλοξενήσει όλα τα χρόνια της κυκλοφορίας του μερικές από τις μεγαλύτερες star παγκοσμίως.
Χθες, το περιοδικό Playboy έκανε μια ανακοίνωση που μόνο ασυγκίνητους δεν άφησε τα εκατομμύρια αναγνώστες του περιοδικού. Όλα τα τεύχη, από το πρώτο που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 1953, με εξώφυλλο τη Μέριλιν Μονρόε, μέχρι και σήμερα, θα είναι πλέον διαθέσιμα ολόκληρα στους αναγνώστες μέσω Διαδικτύου, χάρη στην καινούρια online υπηρεσία του περιοδικού, την i.Playboy.com.

Να διευκρινίσουμε ότι όταν λέμε "ολόκληρα", εννοούμε σελίδα προς σελίδα. Ο επισκέπτης θα μπορεί να δει την κάθε συνέντευξη, την κάθε φωτογραφία, ακόμα και την κάθε διαφήμιση, με άλλα λόγια, οτιδήποτε έχει δημοσιευτεί μέσα στις περισσότερες από 130.00 σελίδες των 682 τευχών που αριθμεί το Playboy μέχρι στιγμής. Μάλιστα, για όσους ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα άρθρα -κι όχι τόσο για τα ημίγυμνα κορίτσια του- υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησής τους, βάσει του ονόματος του δημοσιογράφου που τα είχε επιμεληθεί. Ακόμα, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά βίντεο και γενικότερα προτάσεις για άρθρα από όλα τα τεύχη που θα έχει επιλέξει η λεγόμενη Playboy Commision κι απαρτίζεται από άτομα, προερχόμενα από τους χώρους της τεχνολογίας, των μέσων ενημέρωσης, της τέχνης, της μόδας και του design.
Βέβαια, δεν ήταν λίγοι, αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι η δημιουργία της υπηρεσίας i.Playboy.com είναι μία ακόμη προσπάθεια του περιοδικού να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον του κοινού, μιας και τα τελευταία 5 χρόνια, οι πωλήσεις από 3,15 εκατομμύρια το 2006, έχουν πέσει σήμερα στα 1,5 εκατομμύρια τεύχη.
Για να θυμούνται, λοιπόν, οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στη νέα υπηρεσία του Playboy, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις τιμές εγγραφής: 8 δολάρια το μήνα, 60 δολάρια το χρόνο ή 100 δολάρια τα δύο χρόνια. e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου